Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ГД „ДНЕС” – Враца ор...
ГД „ДНЕС” – Враца организира среща за координиране на протестите срещу некачественото изпълнение на ремонтните дейности по Водния цикъл и изпълнението на проекта за Околовръстния път на Враца

ГД „ДНЕС” – Враца организира среща за координиране на протестите срещу некачественото изпълнение на ремонтните дейности по Водния цикъл и изпълнението на проекта за Околовръстния път на ВрацаВ приемната на ГД „ДНЕС” във Враца се проведе отворен координационен съвет, съвместно с Инициативния комитет на „Офроуд протест срещу дупките по улиците и пътищата на Враца”. В срещата се включиха и членове на фейсбук групите „Българския Северозапад”, „Протести Враца”, както и членове и симпатизанти на ДНЕС. Дневният ред бе по една единствена точка – „Обсъждане на организацията на по-нататъшните протестни действия срещу некачественото изпълнение на ремонтните дейности по Водния цикъл и изпълнението на проекта за Околовръстния път на Враца.

 

”Единственото дадено предложение бе автопротестите да продължат ежеседмично, с цел да се напомня на администрацията, че има кой да извършва граждански контрол на ремонтните дейности по проектите и да се следи за качественото им изпълнение.Очаквано предложението се прие без възражения, а към „ДНЕС” беше отправено предложение да се организира общоградска среща с кмета по тези въпроси.След кратък телефонен разговор с Кмета на общината, стана ясно, че такава среща ще има и тя ще бъде организирана на 14 или 17 март, след обсъждане и анкетиране на гражданите във фейсбук.Окончателната дата ще бъде съобщена на 12.03.14г. във фейсбук и врачанските медии.


1364