Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ГЕРБ в стрес, бълват...
ГЕРБ в стрес, бълват безсмислици от брифинг на брифинг: Няма да допуснем гражданска война?!

ГЕРБ в стрес, бълват безсмислици от брифинг на брифинг: Няма да допуснем гражданска война?!Президентът Румен Радев не се разграничи от шпицкомандите, заявиха от ГЕРБ 

Няма да допуснем гражданска война, дори да имаме шанс да я спечелим. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев на брифинг в централата на ГЕРБ след снощните протести и сблъсъци в София. 

Нека поговорим за Българската зима, не за Българското лято. Добрият политик се познава по това, че мисли за бъдещето, призова социалният министър Деница Сачева. 

Вчера хора от цялата страна дойдоха, за да изразят категоричната си подкрепа към премиера и правителството. Те изразиха подкрепата си културно, мирно, без да провокират и обиждат, заяви  Цветомир Паунов. След приключване на мероприятието хората, които бяха пред Министерски съвет, си тръгнаха мирно и спокойно. Другата група по най-брутален и безцеремонен начин се опита да разбие полицейския кордон. Всичко това беше изключително добре организирано и режисирано от платени провокатори, които имат и своя генезис и подкрепа далеч от пределите на страната ни, в една много топла държава, и бяха мотивирани от всички тези олигарси, които в момента са основните сценаристи и режисьори на бледия техен актьор президента Радев, каза той

След това шпицкомандите започнаха да блъскат и чупят автобуси, добави Паунов. Той показа снимка на агресивни младежи и заяви: Всички ангажирани в този процес лица трябва да понесат своята отговорност - лицето на Радев се изчерпва в една снимка, каза още Цветомир Паунов. 

Отговорността за вчерашните безредици се носи лично от президента Румен Радев. Това е човекът, който от 4 години насам се опитва да нагнети напрежение и вчера беше ескалацията на този процес, заяви от своя страна депутатът Тома Биков. 

Голяма част от протестиращите срещу правителството бяха подведени и превърнати във фон на шпиц командите на Васил Божков. Нито един български гражданин, който се движи в рамките на закона, не печели от подобни събития”, подчерта той.  

Очаквайте подробности!

 

*Заглавието е променено от редакцията 

Източник: https://offnews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Младите ще спасят България! Празните срещу пълните чекмеджета – идете си с мир!

Полицията преби протестиращи, петима полицаи ритат паднал човек (видео)

Полицаи пребиват зверски протестиращи, докато спрат да мърдат! (ВИДЕО)

София се надигна! Десетки хиляди демонстрират с искане за оставка на правителството!

Адв. Хаджигенов: Протестът ще ескалира

Мая Манолова: Очаквам вълна от протести до падането на Борисов

Антипротестант: Ще ви подпукаме в Софето със сопи! Бивши комунета няма

 

 

 

 


130126