Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Глория развали годеж...
Глория развали годежа с Джермански, а причината е шокираща...

Глория развали годежа с Джермански, а причината е шокираща...Според запознати изпълнителката и половинката й от два месеца не са двойка. Още преди обявяването на социалната изолация двамата имали търкания, а в първите дни вкъщи решението за раздяла било взето окончателно.

Думи, които никак не се понравили на изпълнителката на “Пайнер” и тя на секундата взела решението, че ще се откаже не от песента и публиката си, а от мъжа до себе си, който поставя подобни ултиматоми.

Припомняме ви, че за връзката на певицата с Йордан Джермански се разбра през юни, миналата година, а по Коледа показа и годежен пръстен. С днешна дата, тя е върнала пръстена на бившата си половинка и е започнала на чисто живота си.

Потърсихме за коментар примата на фолка, но тя не вдигна мобилния си телефон. От сторитата и в социалната мрежа „Инстаграм“ пък става ясно, че се е отдала на морска почивка. Преди няколко дни обаче тя публикува дуета си с дъщеря си Симона „Няма кой да ме спре“, а текстът на песента прозвуча многозначително.

 

Източник: https://blitz.bg/

 126332