Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Горанов извършва пре...
Горанов извършва престъпление и няма кой да го подведе под отговорност

Горанов извършва престъпление и няма кой да го подведе под отговорностБях казал, че съм пуснал информацията за Мюфтийството на всички. Но ти намери кураж да отразиш темата. Сега съм много търсен, защото съм източник на истина, която не украсявам. Цветанов и Горанов украсяват една неистина до неузнаваемост. Това каза бившият главен секретар на Главното Мюфтийство Николай Панков в ”Честно казано с Люба Кулезич”.

Не  е даден заден ход. Те не могат да излязат от собственото си тресавище, в което влязоха. Патриотите не обърнаха внимание на това. Сезирахме президента, омбудсманът и главният прокурор. Но никой не обърна внимание. Ти, Люба,  каза, че се извършва преврат спрямо Борисов.  И той вече е вътре. Някой му сложи думи, които са за прокурор.  Българската държава се занимава с едно вероизповедание, които може да си плаща данъците. Видя се, че народът застана срещу политиците.

 

Да си бил ръководител на батальон, значи не си гледал, а си действал. Пожарникарите са леели ледена вода, за да ги разпръскат. Сега има виновник със самопризнания.   Става дума не за 8 и 12 млн., а за много повече. Неща, които са влезли в съда, те са доказани. Главният мюфтия търси съглашателство с ГЕРБ. В едно писмо той поиска опрощение от 10 млн.

 

Горанов тогава отговоря на Бъчварова и тя предава на премиера, тогава той казва: „Не, това не може да се случи“.  После се създаде ДОСТ. И Мустафа Хаджи започна да обслужва ДОСТ. Излезе една стенограма, в която всички гербаджии гласуваха срещу това. Това се случи сериозно. Депутатите гласуваха с разум. Сега гласуваха същия текст без разум, по нареждане. Пак на Горанов и Цонев. Не мога да разбера защо Горанов ухажва главното мюфтийство на Мустафа Хаджи. Президентът го няма никъде.

 

Не може да има отлагане на задължение. Има разсрочване. Ако са големи размерите, министърът решава този въпрос. Защо с това се заема НС? Защо патриотите казаха, че това е най-добрият вариант, като експертите ще кажат, че това е невъзможно.  Горанов извършва престъпление след престъпление и няма кой да го подведе под отговорност. Мустафа Хаджи е подвластен на службите.

 

Източник: https://frognews.bg/


92754