Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Горанов в Перник зае...
Горанов в Перник заедно с Борисов, от БСП го търсят в парламента

Горанов в Перник заедно с Борисов, от БСП го търсят в парламентаФинансовият министър е на посещение в Перник заедно с премиера Борисов и заедно инспектират как градът се справя с водния проблем от последните месеци. В парламента през това време се вихрят спорове защо Горанов не присъства в пленарна зала. От БСП на няколко пъти го призоваха да се присъедини към дебатите за намаляне на ДДС за хотели, ресторанти и книги.

Депутатът от левицата Георги Свиленски дори предложи да не продължи заседанието докато премиерът и финансовият министър не дойдат в залата. Това предложение обаче бе отхвърлено от депутатите. В залата не присъства и зам.-министър на финансите както и председателката на бюджетната комисия Менда Стоянова.

Стоянова и Владислав Горанов бяха против да се намаля ставката за секторите хотелиерство и ресторантьорство. "Сега проф. Гечев ще каже: "Борисов е станал шофьор на Горанов. Горанов му е стъпал на шията и сега го вози", каза Борисов на Горанов по време на обиколката им из Перник. С тях в джипа е и кмета на Перник Станислав Владимиров.

 

Източник: https://www.24chasa.bg/

 


126410