Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Говори НАГЛЕЦ №2 на ...
Говори НАГЛЕЦ №2 на България >> Цветанов: Хората ни по места не са повлияни от “Апартаментгейт” и са много мотивирани

Говори НАГЛЕЦ №2 на България >> Цветанов: Хората ни по места не са повлияни от “Апартаментгейт” и са много мотивираниНие залагаме на почтената кампания, казва шефът на предизборния щаб на управляващата формация

"Хората ни по места не са повлияни от "Апартаментгейт" и са много мотивирани. Оценката си ще дадат на местните избори."

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на предизборния й щаб Цветан Цветанов в ефира на Канал 3. 

"Пожелавам успех на всички които участват на тези избори. Нека да имаме една истинска и европейска кампания. Нека да покажем какви са възможностите за България когато избират 17 евродепутати в еропейския парламент. Аз съм сигурен, че политическа партия ГЕРБ ще постигне победа. Нека всички да защитават националните интереси. Надявам се да намерим общи теми по които можем да консолидираме всички 17 евродепутати, независимо кой от кое политическо семейство е", заяви Цветанов. 

"Всичко ще зависи от 26.05. Ние залагаме на почтената кампания, затова и нашите срещи с нашите структури започнаха. Нашите кандидати за евродепутати ще направят всичко възможно, да направят срещи и с хора по определени браншове и бизнеси, които имат пряко отношение с това да се защитават техните интереси в европейския парламент и европейската комисия. Надявам се, че всички 17 евродепутати ще припознаят някой от приоритетите на държавата за да бъдем консолидирани и заедно", добави в заключение Цветан Цветанов.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/


97548