Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Гражданският кандида...
Гражданският кандидат: Умно управление на столицата и фонд за финансиране на читалищата (ОБЗОР)

Гражданският кандидат: Умно управление на столицата и фонд за финансиране на читалищата (ОБЗОР)Информационен сайт "ДНЕС" 

 

"Умен град означава освен умно управление, означава и умна икономика, умно управление на трафика, умно управление на системата за отпадъци." Това заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова днес по време на среща с представители от Българската асоциация на стартъпите. Според нея проблем с дигитализацията има настоящият столичен кмет и кандидат за четвърти мандат Йорданка Фандъкова, защото „част от идеите, които са заложени в предизборните програми на кандидатите, трябваше отдавна да са реализирани“.

 

Манолова се срещна и с представители от столичните читалища. Пред тях тя заяви, че "комуникацията и отговорността ще са лични" и се ангажира всеки проблем на читалищата да се обсъжда с гражданите, които имат интерес, след което да се внесе за обсъждане в Столичния общински съвет.

 

Пред Националната координационна мрежа, която обединява организации за защита на животните, гражданският кандидат пое конкретни ангажименти, че няма да допусне  нехуманно отношение и ще направи ревизия на „Екоравновесие“, и на условията, при които се отглеждат кучетата в Богров. Тя гарантира нормално отношение към животните и по-малко бездомни кучета!

 

Гражданският кандидат за кмет на София обяснява за това докога столичани ще дишат мръсен въздух и защо нищо не е направено по проблема до момента, обречен ли е градът на безкрайни задръствания и непривлекателен градски транспорт, как ще бъде прекратен софийският политически феномен „ремонт на ремонта“, ще спре ли развитието на София на две скорости и как отговоря на твърдението, че няма да управлява добре, след като няма да има свои общински съветници.

 

Също така, бяга ли от подкрепата на БСП, иска ли наистина да бута Паметника на съветската армия, какво представлява моделът „Фандъкова“, който задушава София, натрупала ли се е в столицата протестна енергия и как София ще се впише във вълната на Истанбул и Будапеща.

 

Мая Манолова: София ще стане част от вълната в Европа, която ще приключи диктаторските режими - I част

 

Мая Манолова: В общината ще се получават услуги с клик вместо в плик - II част

 

 

Мая Манолова: Ще подкрепям читалищата и тяхната дейност  

 

 

 Манолова: Умен град означава умно управление на трафика, на икономиката, на отпадъците

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Войната на Манолова и гражданите... е спечелена, враговете отсега ближат рани

Да кажем "НЕ" на страха! Не мислите ли, че е време...?!

Долу ръцете от Мая Манолова!

Битката за София. Говори Мая Манолова

Мая Манолова не принадлежи на нито една партия! ТЯ Е ГРАЖДАНСКИЯТ КАНДИДАТ!

Другари, само вие изглежда не разбрахте – Мая Манолова е кандидат на гражданите ! Спрете се...! (ОБНОВЕН)

Фурията Манолова се задава... и нищо няма да я спре!

Мая Манолова: Гражданите могат и трябва да управляват чрез обществени съвети

Мая Манолова призова: Да разградим стената от бездушие, кражби и корупция в София! Да променим България!

 

 114950