Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Гражданският кандида...
Гражданският кандидат влезе в последната седмица от кампанията с нови разкрития за схемите на ГЕРБ и увери - промяната е близо!

Гражданският кандидат влезе в последната седмица от кампанията с нови разкрития за схемите на ГЕРБ и увери - промяната е близо!Информационен сайт "ДНЕС"

 

Днес в интервю за bTV гражданският кандидат Мая Манолова за пореден път изтъкна, че София се управлява не от Йорданка Фандъкова, а от Борисов и неговата клика. Тя е категорична, че приближените бизнесмени на премиера се възползват от парите на столичани и управляват Столичната община. Редят се обществените поръчки, знае се предварително кой ще ги спечели. Тя подчерта също така, че голяма част от билбордовете на Фандъкова и ГЕРБ, които са над 1200 на брой, са поставени в противоречие с наредбата на Столичната община.

 

Вижте целия разказ на Мая Манолова, в предаването "Тази сутрин" 

 

"Твърди се, че г-жа Фандъкова не си е платила местните данъци. Моите два имота са публично декларирани, известни са, анализирани са и бяха обявени от дадени медии още в началото на кампанията. Влязох във властта през 2005-та година с два имота и към момента имам два имота“, заяви гражданският кандидат и допълни, че единият е апартамент в столичния кв. „Хладилника“, а другият е адвокатска кантора, купена с кредит", заяви Манолова пред Нова телевизия. В началото на разговора в студиото на предаването "Плюс-Минус" гражданският кандидат отново посочи, че медии, близки до властта не спират с черната кампания срещу нея. 

 

Вижте целия разказ на Мая Манолова, в предаването "ПЛЮС-МИНУС" 

 

В двете предавания тя предложи конкретни мерки за разрешаване на проблемите, свързани с мръсния въздух, липсата на места в детските градини и нечистите схеми с избора на изпълнители за обществените поръчки.

 

В края на деня Мая Манолова откри безплатен концерт по повод последната седмица от предизборната кампания. Тя призова гражданите към единство, за да бъде постигната промяната. "Тя е близо и е в нашите ръце", каза Манолова в приветствието. В концерта взеха участие хора от Инициативния комитет, който издигна кандидатурата ѝ.

 

 

Мая Манолова: Да постигнем промяната заедно, тя е близо

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова: „Орлетата“ на г-н Борисов управляват София, а хората искат нормалност

Гражданският кандидат: Медии, близки до властта не спират с черната кампания срещу мен

Седмица преди изборите: Мая Манолова с предимство от 4% пред Йорданка Фандъкова

Мая Манолова: Срещата ми с хората и разговорите с вас, гражданите на София, е най-ценното, което тази кампания ми даде

Войната на Манолова и гражданите... е спечелена, враговете отсега ближат рани

Гражданският кандидат: До края на мандата ми ще има детска градина за всяко дете

Да кажем "НЕ" на страха! Не мислите ли, че е време...?!

Долу ръцете от Мая Манолова!

Битката за София. Говори Мая Манолова

 

 

Партиите се мобилизират, Мая Манолова води с 4%

 

 

Image result for cocker spaniel

Мая Манолова: Подкрепих подписката срещу извършването на зверства над животни

 

 

 


115128