Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Гражданско движение ...
Гражданско движение „ДНЕС

Гражданско движение „ДНЕС" разширяват дейността на приемните сиГражданско движение „ДНЕС" ще разширяват дейността на приемните си, от началото на следващия месец, това съобщи координаторът Огнян Иванов. 

"От 01.04.2012 г. в приемната Гражданско движение „ДНЕС" в нашия град, освен предоставяните досега безплатни правни консултации на пострадали от монополи и мобилни оператори, гражданите ще могат да получават и безплатна правна помощ и процесуално представителство чрез завеждане на индивидуални и колективни съдебни искове по най-ниските тарифи", се казва в съобщение на ДНЕС- Кюстендил. 

Завеждане на индивидуални и колективни съдебни искове ще бъдат  по казуси, касаещи: Некоректни интернет доставчици и кабелни оператори; Пострадали в градския и междуградски транспорт и от Пътнотранспортни произшествия; Взаимоотношения с банки и застрахователни дружества; Обезщетения по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди; Трудово-правни спорове; Трудови злополуки;Проблеми със Здравната каса и увреждане при оказване на медицинска помощ; Имотни измами; Ще предоставяме и консултации по европейски проекти, както и  помощ за попълване на документи, изисквани от администрацията. Приемната на ДНЕС- Кюстендил се намира на ул. „полковник Стефан Манов" 11, ет. 2. и работи всеки делничен ден от 11.00 ч. до 17.00 ч


1015