Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Гражданско движение ...
Гражданско движение ДНЕС дебатира проблемите в Кърджалийско

Гражданско движение ДНЕС дебатира проблемите в Кърджалийсков. "Арда" - На 28 април Гражданско движение ДНЕС проведе в Кърджали общинско събрание на тема: „Резултати и перспективи“. Събитието започна от 19:00 ч. в залата  на парк хотел „Перперикон“ с  участието на специалните гости: Ники Георгиев- член на НКС на ДНЕС,  Галя Николова-от Ръководството на „ДНЕС” и  Методи Димитров координатор на „ДНЕС” за централна-южна България. Водещ на събранието беше Димитър Илчев-областен координатор на ДНЕС за област Кърджали. След представянето на гостите присъстващите бяха запознати от Ники Георгиев с идеите, целите и дейността на движението. Оповести се апелът към българските политици и се отчете дейността на координационния съвет да настоящия момент.

 

Събранието мина с поредица от дебати по различни регионални и национални проблеми. Същите бяха обобщени в три основни направления за работа на движение ДНЕС в община Кърджали –

 

1.Контрол на поетите предизборни ангажименти от кандидатите спечелили изборите за местно самоуправление в община Кърджали.

 

2.Продължаване на инициативата на  движение ДНЕС и ОБЩЕСТВОТО НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ПРОИЗВОЛА НА ПОСТРАДАЛИТЕ за конкретна помощ на потърпевшите граждани.

 

3.Работа по подобряване на качеството на живот в нашия град,чрез конкретна работа с кмета на община Кърджали.

 

За да видите цялата публикация, моля натиснете тук.

 


3661