Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Гражданско движение ...
Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета Костадин Шахов резултатите от мониторинг върху дейността на местната власт в община Враца

Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета Костадин Шахов резултатите от мониторинг върху дейността на местната власт в община ВрацаНа 2 декември 2010 г. (четвъртък) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през eсента на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Враца.  

В 14.00 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Враца г-н Костадин Шахов с резултатите от мониторинга.

От  15.00 часа в Конферентна зала на Общината  (ул. ул. „Ст. Савов“ № 6) ще се състои пресконференция.

По време на пресконференцията ще бъде представена и информация за хода наНационалната гражданска инициатива «Срещу произвола на монопилите».

В събитието ще участват Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), Радослав Гетов - координатор на ДНЕС за регион Враца, Пелатия Велчева - член на ОКС Враца на ДНЕС,  Латинка Петрова - член на КС на ДНЕС, както и Иво Желев – управител на агенция ЕСТАТ, осъществила изследването върху дейността на местната власт.

Гражданският мониторинг върху дейността на местната власт и подкрепата на Национална гражданска инициатива «Срещу произвола на монополите» са за са част от цялостната стратегия на Гражданско движение ДНЕС да отстоява интересите на гражданите и да работи за осъществяването на ефективен диалог с държавните институции, в името на подобряване на качеството на живот на българските граждани.


3660