Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Хиндлиян към Сашо Ди...
Хиндлиян към Сашо Диков: Надупен глашатай на Божков. Журналистът: Ти си завършен глупак и лъжец

Хиндлиян към Сашо Диков: Надупен глашатай на Божков. Журналистът: Ти си завършен глупак и лъжецПредседателят на националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян и спортният журналист Сашо Диков, който се превърна в "пощальон" за акциите на футболния клуб, влязоха в разгорещен спор в студиото на TV1. Диков нарече Хиндлиян "завършен глупак", ако смята, че журналистът е получил пари от Васил Божков, за да предаде акциите на "Левски" на премиера Бойко Борисов.  Шефът на фенклуба обяви, че Диков "се храни с омраза" и е станал "глашатай на Божков".

"Има шанс "Левски" да излее от зависимостта и го обясних какъв е. Разбира се, Сашо ще се надвиква с мен и ще ми обяснява, че съм глупак. Нека е така. Такива хора няма да се съгласят с чистия вариант, защото няма да има с какво да се занимават. Няма да могат да се хранят с омразата, която сеят. Защото, Сашо, извинявай, ти сееш омраза. Ако аз съм глупак, се чудя, Сашо, ти какъв си, при положение, че чакаш да бъде опраскан поредният сериозен богаташ в страната, за да станеш негов глашатай. Това го наблюдавам от януари месец 2010 година. В момента ти си надупен на Божков и си такъв в очите на цялата "синя" България. Подигра се с едни хора, които заделят от парите си. Възрастен човек прати дарение на клуба от 19 лева и 14 стотинки", заяви Хиндлиян.

"Не е ли това доказателството, че "Левски" е вкаран в политически игри? Когато веднъж изпаднеш от хунтата, започваш да говориш разни неща. Няма значение кой в момента е притежател на акциите. Пътят минава през чл. 187 А точка 3 от Търговския закон, който казва, че акциите могат да се върнат в дружеството, оттам да се отиде на Общо събрание и да се тръгне по нов път. В противен случай ще си жонглираме. Ти обаче няма да си съгласен, защото няма как да си изкарваш хляба. Няма да можеш да се разкарваш с акции", продължи председателят на националния клуб на привържениците.

"Клубът вече е фалирал. Футболистите ги държи коронавирусът тук. Ако можеха, щяха да са избягали вече. Работата ми е да не защитавам търкането на талончета по улицата. Сашо, яд ме е за теб, че се поставяш в такова положение", каза още Хиндлиян.

 Степан Хиндлиян

Степан Хиндлиян

Сашо Диков веднага отвърна на "удара".

"Откъде на Божков му дойде това цунами, което го помете? Искаш да кажеш, че съм взел пари от Божков? Ако го мислиш, ти си завършен глупак и лъжец. Всичките традиционни големи медии се надупват на властта. Съжалявам, че изпълнявам волята на Бойко Борисов "Левски" да има нов собственик. Босовете на агитката на "Левски" знаят, че са наср*ни. Степан е интелигентно момче и знае, че е наср*н. Неслучайно Божков го нарече по определен начин", заяви Диков, визирайки определението от Божков, че шефът на "сините" фенове е "подлога на Борисов".

 

Източник: https://www.24chasa.bg


126049