Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ХОРОСКОП за 9 декемв...
ХОРОСКОП за 9 декември 2019

ХОРОСКОП за 9 декември 2019 

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Един чудесен ден за вас. Дори ще си помечтаете и това ще ви накара да повярвате, че нещата могат да станат по-добри. Целете се на високо и не се отказвайте от целите си.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Нищо ново и непознато днес няма да ви донесе желания успех.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Днес направо може да ви удави в сълзите си човек, роден под воден знак. Така че познатите Риби, Раци и Скорпиони ги заобикаляйте отдалеч, освен ако си нямате екипировка.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Днес ще се чувствате доста добре. Действайте по-енергично и по възможност излезте някъде навън. Имате нужда от по-близък контакт с природата. Хубав ден за пътувания и срещи с хора, дошли от далечни страни.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи според вашите очаквания, не се отказвайте лесно от намеренията си, проявете повече постоянство.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Днешният ден посветете на дома и семейството си доколкото това е възможно. Не правете крупни покупки, ще се окажат неуспешни, следвайте инстинкта си за това кое е ценно и кое не.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Не се подлагайте на натоварвания – както физически, така и емоционални. Сметката за това съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Правете неща, които ви успокояват и ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари, за да направите дома си уютен. Дребни спорове в семейстовото може да помрачат настроението ви. Не се обиждайте от дреболии.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Ограничете действията си до неща, които са ви познати и добре известни и практически е можете да карате на автопилот. Не си струва да се хабите в напразни усилия за нещо неизвестно.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Споделете с хората около вас, нещата които обичате.И да не прекалявате с грижите си, имате нужда от малко лична свобода и време да се вслушате в себе си.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Недейте да оригиналничите излишно. Повечето хора ще са с махмурлук от снощните изпълнения-за някои студенстки, за други просто вълнения. Пригответе бирата и кротко утешавайте пострадалите.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Може да се наложи да довършите някои неща останали недовършени цяла година. Важно е да не се разпилявате и да следвате докрай целта си, няма да съжалявате като видите резултата.

 

 

Източник: https://zodiite.com/

 

110552