Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / И Биков със самоприз...
И Биков със самопризнание! >> Ударът за ГЕРБ със скандала „апартаментгейт“ е очевиден

И Биков със самопризнание! >> Ударът за ГЕРБ със скандала „апартаментгейт“ е очевиденЗа нас и за нашите кандидати за евродепутати е важен българският национален интерес, как те ще бъдат посланици на България в Европейския съюз, заяви на брифинг в Шумен Тома Биков, народен представител от ГЕРБ

Той, заедно с Антон Тодоров са на среща с актива на ПП ГЕРБ. „Нашите евродепутати ще защитават и темите, които са защитавали до момента. Разделението между Източна и Западна Европа за нас е абсолютно неприемливо, и което за съжаление идва от Западна Европа с предложения като пакета „Макрон“. България трябва да си взаимодейства с всички държави, с които има общ интерес“, заяви Тома Биков.

Той не отрече, че ударът за ГЕРБ със скандала „апартаментгейт“ е очевиден, както и това, че скандалите по скоро ще отблъснат хората, отколкото да ги мобилизират за предстоящите избори, но посочи, че тези скандали са възможни заради антикорупционната политика на ГЕРБ. „През последните 10 години всички закони - отварянето на имотния регистър, декларирането на имущество, на пари и т.н., всички тези закони са приети от различни правителства на ГЕРБ. Нито една антикорупционна мярка не е приета от БСП. За себе си вече сме поставили своя стандарт и приемаме това като инвестиция в обществено доверие. Надяваме се, че хората ще разберат кой има истинско желание да се бори с корупцията и кой е решил да размахва тази тема като предизборен лозунг, а след това да се окаже, че се бори само срещу корупцията, в която не участва, а в която участва се оказва пазарен принцип. Така разбирам тяхното поведение“, коментира Биков.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://izbori.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

ВИЖТЕ ТУК >> ПОСЛЕДНИ РАЗКРИТИЯ ПО "АПАРТАМЕНТГЕЙТ" И ДРУГИТЕ СКАНДАЛИ НА ГОДИНАТА! (ОБНОВЯВА СЕ)

Самопризнание! >> Георги Харизанов: ГЕРБ се намира в най-ниската си точка в момента

 


96920