Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Идиот! Вън! ОСТАВКА!...
Идиот! Вън! ОСТАВКА! (ОБНОВЕНА)

Идиот! Вън! ОСТАВКА! (ОБНОВЕНА)Декларация на Гражданско движение „ДНЕС“ 

 

Вицепремиерът на България – Валери Симеонов нарече майките на децата с увреждания "група кресливи жени, които спекулират с децата си", а самите деца били "уж болни"... Просташко. Вулгарно. Дори и за коментар не е!

Това не е просто поредната нелепица излязла от устата на тази персона. Това не е и поредното тъпо и нагло умозаключение на човек попаднал случайно във властта на Бойко Борисов.

Това е шокиращо, цинично! Нечовешко! Това е повече от първично, животинско! Това е олицетворението на позора и падението!

Това е финалът на политическата кариера на Валери Симеонов. И във всяка страна от ЕС, към която и ние мине не мине се пишем, само за част от думите на Симеонов хвърчат глави. Незабавно!

Майките на деца с увреждания протестират от 6 години, от толкова години ги подкрепяме и ние от Гражданско движение „ДНЕС". От 1 юни опънаха палатка пред ПарламентаПоследваха и три протеста по улиците на София. Протести, подкрепени енергично от доброволците на „ДНЕС“. Действията на майките  бяха продиктувани от  бездействието на Държавата. От презрителното, нагло и двулико отношение на властта към жените, борещи се за децата си - за нашите български деца!

„Кресливите“ жени всъщност са жени измъчени, съсипани и УБИТИ от Системата. Тази система, която УБИВА ВСИЧКИ НАС! Техните деца, за съжаление не са „уж“ болни. Те са болни. И имат нужда от грижите на държавата, на обществото ни. На всички нас. Това са децата на България. Това са обречените от Държавата деца.

Системата опря тези жени и децата им до стената. Както всички нас. Принуди ги да поискат закон, реформи, промени и... капка съчувствие. От ТЯХ!

Месеци наред получаваха безчувствие, будалкане..., бездействие, лъжи... и пак лъжи! И обиди. От ТЯХ! От тези в Парламента. Овластените! От властта..., от третото правителството на Бойко Борисов.

Каква е разликата между Симеонов и ГЕРБ? Каква е разликата между Симеонов и закрилника му Борисов. Между Симеонов и БСП? Между Симеонов и Волен? Между Симеонов и Марешки?

Никава. Няма разлика! Всички са еднакви! Дебелокожи, арогантни, лицемерни и цинични! От едно котило са всички! Интересуват се само и единствено от своите интереси и просперитета на собствените им джобове и търбуси. За сметка на нас! За сметка на България.

„Тоя закон беше започнат като опит да се угоди на една група КРЕСЛИВИ жени, които СПЕКУЛИРАХА с децата си, които плюеха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тея УЖ БОЛНИ деца, без грам майчинство чувство и грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестен начин като инструмент за постигане на техните ЧИСТО материални цели. Затова казвам, че е заченат в грях. Той започна с грях, продължи с нарушения, с погазване на административните срокове…"!!!

Това са думите на Валери Симеонов. Прочетете ги внимателно.

Това е ТОЙ - Вицепремиер, Патриот, министър на демографията!

Съратник и приятел на Бойко Борисов! Това е Властта! Това е живото доказателство за деградиралите политици и липсата на Държава!

Това е дъното! Тяхното! Ние отдавна сме там!

А къде е, къде е нашият Бойко!?! Той пак е по света...! Нека да стане и да подкрепи... или да изгони незабавно, на минутата мутрата Валери Симеонов? И ето ТОЙ вече го направи. Във видео от Брюксел като типичен самодържец еднолично се произнесе... и типично в неговия витиеват и  дебелашки стил защити своя Валери! Знаейки, че така ще съхрани разклатената си и прогнила власт!

Не е ли всичко това  поредното разиграване на поредния позор на гърба на майките и за сметка на народа! Цирк, при който Бащицата казва "Да" и подкрепя Законопроекта за хората с увреждания, а малките коалиционни партньори уж го саботират?

И в края на краищата нищо не става. И законопроектът не минава през парламента! Спомняте ли си как беше с Референдума? Наужким бяха "За" приемането му, а тъй наречените коалиционни партньори Патриотите – против... А спомняте ли си колко пъти Цветанов се кланя на Слави и сипеше лъжи от сутрин та чак до мрак.  Досущ като сега с майките. Същите Гербаджийски сценки! Същите интриги и долни политически игри! Долни и унизителни!

Е, кажете ни всички вие, НЕуважаеми политици, не сте ли нагли, цинични, безочливи! Не ви ли е поне малко срам!?

Нямате ли капка морал, съвест, достойнство! 

Обругавате и се подигравате на собствения си народ!

И затова трябва да продължим да крещим! Още по-силно! До победа! Защото това е война. Война, обявена на властта срещу народа си! Това е и нашата война за оцеляване. За бъдещето на Родината ни!

А за да живеем, трябва да ги победим!

Защото ТОВА не са политици, не са мъже! И българи не са.

Идиоти са!

ОСТАВКА!

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Майките окупираха парламента. Търсят Валери Симеонов

Оставка!* >> Симеонов за майките: "група кресливи жени", спекулират с "уж болни деца"

Система, зачената в грях

 

 

 

 

 

 

 


79119