Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Иван Бакалов: Не подминавайте сигнала на Йончева за Къщата в Барселона

Иван Бакалов: Не подминавайте сигнала на Йончева за Къщата в БарселонаИзвестният журналист Иван Бакалов написа днес интересен коментар във фейсбук. В него той коментира сигнала на Елена Йончева, който тя подаде до прокуратурата за Къщата в Барселона и кръга ”Банкя”.

Ето какво написа той

"Йончева ще подава сигнал до прокуратурата за къщата в Барцелона. Тази новина тук-там из Фейса се подминава някак високомерно, наивно било. Много искам и Радан Кънев да подаде сигнал за корупция до прокуратурата, съвсем професионално, ама не подава.


Йончева досега е подала три реални сигнала до прокуратурата - за злоупотреби при строителството на оградата по границата, която струва 200 млн. Цацаров каза в Шоуто на Слави, че има данни, но още разследват.


Другият въпрос, който повдигна, е за качеството на пътното строителство, искаше да вземат проби и да ги изследва европейска лаборатория. За да докаже, че качеството се занижава, за да се връщат комисиони след спечелване на общестевена поръчка. Не им разрешиха.


Сигналът за Кумгейт в Хасково - пак имало данни според прокуратурата, но още разследва.


Сигналът за министър Банов - прокуратурата прекрати проверката, че го нямал оригиналният запис. Йончева им го даде. Впрочем, цифров запис няма оригинал.
Ама дай да й се подиграваме на Йончева, че чакаме по-подходящ човек да подава сигнали. Как така тя, комунистка".

 

Източник: https://frognews.bg/novini/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:


99831