Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Иван Портних: Нека б...
Иван Портних: Нека бъдем активни, да подкрепим европейското развитие на Варна

Иван Портних: Нека бъдем активни, да подкрепим европейското развитие на ВарнаНека бъдем активни днес и да гласуваме за европейското развитие на Варна. Да не правим експерименти с нашия град, а да подкрепим динамичното развитие. Това заяви Иван Портних, кандидат за кмет на Варна от ПП ГЕРБ, след като упражни правото си на вот.

Попитан как оценява предизборната кампания, той заяви: „Ние имахме позитивни послания към хората, без лъжи и внушения, без популизъм. Споделяхме резултатите от работата си и новите проекти, които вече се изпълняват. За съжаление, станахме свидетели на манипулации, омраза и негативизъм, които не са достойни за Варна. Няма да си позволим да влизаме в този тон.

Подали сме жалби за нарушения и манипулации и в деня за размисъл, и днес. Очакваме решението на компетентните органи.“ Иван Портних допълни още, че е готов с нова програма, с ясни приоритети и проекти. „Ударното темпо от последните няколко години е отлична основа за надграждане през следващите години. Ще продължим с развитието на инфраструктурата в града - след обновяването на централните булеварди фокусът вече е върху малките улички, междублоковите пространства, нови паркоместа, зони за отдих, зелени зони, за да може всеки варненец да усети промяната пред своя дом. Но тази промяна започна и в икономически план – със създаване на различен профил на града.

 Иван Портних: Нека бъдем активни, да подкрепим европейското развитие на
Варна

Големи международни компании вече избраха Варна за развитие на IT и аутсорсинг бизнес, търсенето на кадри е голямо. Продължаваме работа и за новата индустриално-промишлена зона край Аксаково, която с напредването на строежа на автомагистрала „Хемус” става все по-атрактивна за инвеститорите. Общата цел е – осигуряване на високоплатени работни места, по-висок стандарт, създаване на условия младите хора не само да се образоват в нашите университети, но да остават и да се реализират тук, във Варна. Затова днес изборът е простичък – развитие или застой. Нека подкрепим европейското бъдеще на нашия град“, призова Иван Портних.

Иван Портних: Нека бъдем активни, да подкрепим европейското развитие на
Варна

 

 

Източник:https://www.24chasa.bg/


116051