Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ "...
ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ Екипът на Слави: 115 депутати тъпчат народната воля, това е мръсна гавра" title="ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ "ШОУТО НА СЛАВИ"
Екипът на Слави: 115 депутати тъпчат народната воля, това е мръсна гавра" />

ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ "ШОУТО НА СЛАВИ"
Екипът на Слави: 115 депутати тъпчат народната воля, това е мръсна гавра115 депутати днес потъпкаха всички демократични норми. 115 депутати днес казаха, че народната воля няма значение, че те са господарите - недосегаеми, безотговорни и нагли. Това е мръсна гавра, заяви в четвъртък вечерта в "Шоуто на Слави" сценаристът Иво Сиромахов.

Това е най-долната точка на падението, до която е възможно да стигнат т.нар. народни представители. Днес стана ясно, че те изобщо не са "народни". Те са представители единствено на партийните мафии, те са слуги, на които им пука само за службата, заплатката и рушветите, коментира още Сиромахов.

Той уточни, че Слави Трифонов днес е във Видин - на среща с младежи и затова не води шоуто.

Истината е, че става дума за 3 решения: фалшивото задължително гласуване, референдумите да бъдат извън изборния ден и отмяната на единствената хубава промяна, която бяхме предвидили - избирателен район "Чужбина", това са решения, които ще имат наистина тежки последици върху развитието на страната, коментира лидерът на ДСБ Радан Кънев, който гостува в предаването 

ГЕРБ, БСП и ДПС са склонни да се коалират, когато става дума за интересите на "старата гвардия", каза Кънев.

Това е позорно решение на парламента, аз се чувствам изключително омерзен, добави Сиромахов.

 

Източник: http://offnews.bg/

 


17304