Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Време е да изхвърлим...
Време е да изхвърлим боклука!>> Валери Симеонов: Ако не беше тази кампания с апартаментите и имотите, щеше да бъде нещо друго

Време е да изхвърлим боклука!>> Валери Симеонов: Ако не беше тази кампания с апартаментите и имотите, щеше да бъде нещо другоВодачите на ВМРО и АТАКА са къде, къде по-млади и не са с толкова богат житейски и професионален опит като мен. Имаме шанс да ги победим, смята лидерът на НФСБ

"Разделението между Обединени патриоти е за участието на изборите за Европейски парламент. Коалицията продължава да работи, къде по-добре, къде по-зле."

Така коментира в ефира на Канал 3 разделението на патриотите за предстоящите Европейски избори, лидерът на партия НФСБ и водач на листата "Обединени патриоти за Валери Симеонов" Валери Симеонов. 

"Тук всяка партия от "Обединени патриоти" се явява с нейни лица и нейна програма. Другите партии не са с такава голяма избирателна маса като нас. Водачите на ВМРО и АТАКА са къде, къде по-млади и не са с толкова богат житейски и професионален опит като мен. Имаме шанс да ги победим.", добави лидерът на НФСБ. 

Валери Симеонов коментира и скандала "Апартаменгейт". 

"Ако не беше тази кампания с апартаменти и имоти, щеше да бъде друга кампания. В България всички избори са съпътствани от такива компроматни кампании, което не дава възможност на кандидатите да изложат своето виждане и да аргументират своята програма. Сблъсъкът остава на един повърхностен план. Това е сблъсък между жълти медии и рейтинг на едно име или една партия", каза още той.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/


97555