Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Йончев: От Фандъкова...
Йончев: От Фандъкова 14 години се чуват само обещания. С Манолова ще дойде промяната

Йончев: От Фандъкова 14 години се чуват само обещания. С Манолова ще дойде промянатаТова са първите избори в София от много време насам, в които има сериозни опоненти. Ние подкрепяме Мая Манолова, защото тя има визия и воля да промени София. 

Tова заяви лидерът на ЗНС и кандидат за общински съветник от листата на коалиция „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите) Румен Йончев.

Той изтъкна, че откакто Фандъкова управлява София, слушаме красиви обещания, които обаче не се случват. Преди местни избори ни се казва „следващия път“, в „новия мандат“ и така сега ни говорят за четвърти мандат на ГЕРБ. В програмата на ДБГ и г-жа Манолова реформите ще се случат в рамките на идващите 4 години, уточни председателят на ЗНС.

В общинския съвет има хора, на които не им знаем имената, след изборите СОС става единна структура, няма опозиция - всички потъват в едно блато. Няма управляващи, няма опозиция, и заедно покриват това, което се случва вътре,

смята Йончев. 

Вече има едно цяло пололение, което не помни друго управление освен това на ГЕРБ. А това не е особено добро заключение, не говори добре за демокрацията, каза още Йончев.

Очевдино г-жа Фандъкова няма как да оправи общината, която е боледуваща. А има нужда от нов кмет на София и нов общински съвет,

заяви Йончев. 

Видимо е вече, че волята на столичани е да има промяна. Няма разделение на партии, а всеобща нагласа. И тук вече се появява Мая Манолова, която е граждански кандидат и обединява различни хора. Явява се с голяма програма - над 300 мерки за промяна на София. Предложения, които са съвсем реални, изпълними в рамките на 4 години, които ще доведат до резултат, завърши лидерът на ЗНС.

 

Източник: www.24novini.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

 

Другари, вие искрено ли искате Мая Манолова ДА спечели...?! Или май по-скоро... – НЕ!

Мая Манолова стартира “#Пари на #вятъра”

Мая Манолова: Първото, което ще направя като кмет е да спра тормозът на „Топлофикация“ над гражданите (ОБЗОР)

Жителите на кв. “Надежда“ се оплакаха на Мая Манолова от „Топлофикация“

Манолова: Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат

Манолова: В София се лъже на едро


115096