Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Йончева: Настояваме ...
Йончева: Настояваме Цветанов да напусне политиката!

Йончева: Настояваме Цветанов да напусне политиката!42% от законите минават през задния вход, подчертава водачът на червената евролиста

Сигналите за корупция на две трети от българските политици не се разследват, пише в доклад на ЕК - какво мисли премиерът за това, пита тя

 

Настояваме зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов да подаде оставка заради апартаментгейт, призова водачът на червената евролиста Елена Йончева на пресконференция на "Позитано" 20.

 

"Настояваме не само за оставките и на г-н Цветан Цветанов, но и за неговото напускане на българската политика", бе категорична Йончева.

"Проблемът с апартаментите на властта не е само в закупени апартаменти с цени няколко пъти по-ниски от пазарните. Преди няколко дни Българската стопанска камара излезе с информация, че 42% от приетите закони минават през задния вход. Самите закони минават през задния вход, т.е. те обслужват частни интереси, частни фирми“, изтъкна на пред медиите Елена Йончева.

42% от законите минават през задния вход, подчертава на няколко пъти водачът на червената евролиста.

 

Сигналите за корупция на две трети от българските политици не се разследват, пише в доклад на ЕК - какво мисли премиерът за това, попита още тя.

 

Премиерът Бойко Борисов трябва да е наясно, че неговото управление е затънало в корупция от докладите на ЕК и Държавния департамент на САЩ, изтъкна тя.

 

Очаквайте подробности!

 

Източник: http://epicenter.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Борисов неадекватно бесен и нагъл, спасява себе си и властта: Те ще ми говорят за апартаменти...!

СКАНДАЛЪТ НА ДЕНЯ >> Цветанов, Цецка & сие, подайте оставка! Сметките с апартаментите не излизат. ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >>

Жертвата на една Цецка не стига! Цветанов & Борисов пазят властта!

Славчо Велков видя "приятелски огън" срещу Цветанов от поне вицепремиер

Ако Цачева се върне в парламента, петното остава. Къде е Горанов?


 93944