Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Какви ти технологии....
Какви ти технологии... с две кебапчета и кисела краставичка успехът е сигурен!

Какви ти технологии... с две кебапчета и кисела краставичка успехът е сигурен!Коментар на Богомила Иванова-консултант в търговски център, доброволец от референдума иницииран от Слави Трифонов

 

Председателят на правната комисия в парламента Данаил Кирилов отново ни навря недемократична и крайно мъглява теория на властта за електронното и машинното гласуване.

Според депутатът от ГЕРБ... някога, някой ден ще има електронно гласуване..., ама когато сме  имали технологична сигурност и обезпеченост на процеса.

С две  думи – Много ви здраве! Нищо че народът е дал решително своя вот по темата, нищо че е така във всички напреднали и модерни страни!

На майната си за преден път се запокитва волята на българския народ, който на Референдума през 2015 категорично каза „ДА“ на електронното гласуване

Обективно невъзможно им било на Народното събрание и българските партии да се съобразят с гласа на народа. Но май наистина ще излезе, че т.нар. ни елит, който хубаво си е трасирал пътя към сградата на жълтите павета за нищо на света не смее да направи изборите честни,открити и достъпни, най-вече за сънародниците ни живеещи зад граница. Страшна треска ги тресе!

Защо? Защото най-вероятно ще трябва да се разделят с топлите си местенца. И ще дойдат други хора действително избрани демократично и без манипулации от мнозинството българи . 

Начина, по който години наред правителствата на Бойко Борисов и не само те погазват закона в името на своята изборна победа, само навяват на мисълта, че има доста мръсотия и около изборните списъци и около т.нар. „мъртви души“ и около избирателните протоколи, циганския вот и отчитането на гласовете на българите в чужбина.

Дето се казва - Страх лозе пази! За родните управници технологиите на 21 век няма как да им осигурят сигурен мандат. Просто не е възможно.

Затуй, да си го караме по старому. С 40 лв., две кебапчета, филийка хляб и две кисели краставички! Така успехът е сигурен! И гарантиран на 100%!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:


Данаил Кирилов: Електронно дистанционно гласуване ще има, но само когато е напълно сигурно

Слави Трифонов: Думите на „приятеля на истината“ Бойко Борисов за електронното гласуване се повтарят от други. Това е безумно!

Без срам >> Машинно и електронно гласуване НЯМА, приеха да има видеoнаблюдение в избирателните секции

Мръсни сметки >> 6 месеца преди евровота депутатите отново променят Изборния закон! Кой, какво и защо предлага?

Президентът инициира референдум за избирателната система

Плевнелиев даде на Конституционния съд референдума на Слави

Слави Трифонов в разговор с Мартин Димитров: Няма да се откажа от решенията на Референдума! ВИЖТЕ ВИДЕОТО >>

 
83700