Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / КАТ и НСО спорят кра...
КАТ и НСО спорят край мерцедеса на Десислава Радева

КАТ и НСО спорят край мерцедеса на Десислава РадеваСлужители на КАТ и НСО са влезли в пререкание край мерцедеса, в който се вози съпругата на президента Десислава Радева. Това става ясно от видеоклип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във Фейсбук, съобщи "24 часа".

Софиянецът, чийто глас се чува зад кадър твърди, че по обяд е станал свидетел на любопитната случка, която най-вероятно се развива на бул. "Фритьоф Нансен". Според него служителят на Пътна полиция е спрял бронирания автомобил, тъй като се е движел в насрещното движение. Асенов не е заснел нарушението, а спора между катаджията, шофьора на мерцедеса и охранителка от НСО от екскорта на Радева.

В социалните мрежи започнаха обсъждания дали съпругата на държавния глава е била в автомобила. Според експерт по сигурността присъствието на служителка от НСО потвърждава, че Радева е била зад тъмните стъкла на черния автомобил.

От записа става ясно, че тя и полицаят спорят емоционално кой колко години работи в системата. Жената споменава цифрата 18 години.

Репортери потвърждават, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО. Тя е част от екипа, който охранява Десислава Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на президентшата Зорка Първанова.

"Обърнете се към НСО", така лаконично е отговорила Радева пред вестника. 

"Има такава случка, назначили сме проверка", потвърдили са от НСО, добавяйки, че не могат да коментират кой се е возил в техния автомобил.

"Няма инцидент, имало е пререкания между наши служители и служители на НСО", са заявили и от Пътна полиция, уточнявайки, че до съставяне на акт не се е стигнало.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://dnes.dir.bg/

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

LIVE*: Как се забавляват Мелания, Брижит и Десислава Радева в Брюксел (СНИМКИ)

Докато хиляди българи мизерстват!* >> Роклите на Десислава Радева и Илияна Йотова - дуел на български дизайнерки

На наш гръб!* >> Десислава Радева се готви за височайша политическа изява в Лондон

Радев на чай... И ние отдавна сме на чай! А представете си какво би станало, ако вместо пиене на чайове бе подкрепил референдума на народа....!? (ОБНОВЕН)


82088