Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Катка външната трепе рибата!

Катка външната трепе рибата!Ще започна с чисто женското заяждане как на официално събитие може да сложиш черен чорапогашник. Тези от протокола към Министерски съвет направо трябва в затвора да ги пратят заради подобни гафове. Катка много изкъсо трябва да се следи откъм парцалки и прическа!

Същественото, което ми направи впечатление, е нейният призив днес незабавно да се приеме Северна Македония и Албания в НАТО и ЕС. И понеже не съм като гербеляците, които помнят три минути и забравят, ще попитам какво стана с българската позиция, че първо трябва да се уточнят спорните въпроси за историята и българите в Македония? А? Кажи, Катко? Или вече забрави?

Поредното предателство на правителството. Вместо да използват момента да пляснат през ръчичките великомакедонските въжделения и фантастики, те ги подкрепят и си мълчат за българските интереси. А македонците само това чакат, да си присвоят историята ни. Срам ме е от Даме Груев, Яне Сандански, Гоце Делчев – българи, дали живота си за България! А сега българи ги продават.

Позор! Това е българската външна политика в момента! Начело на която стои неука и некомпетентна голяма бяла птица!

Автор: Елена Гунчева

 

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/


118398