Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Кюфтетата изядоха „В...
Кюфтетата изядоха „Визия за България“ на Конгреса на БСП (СНИМКИ)

Кюфтетата изядоха „Визия за България“ на Конгреса на БСП (СНИМКИ)Кюфтетата изместиха "Визия за България" на конгреса на БСП и превзеха апетита на делегатите далеч преди обедния час 12. Току приключила речта на соцлидерката, и съпартийците й се втурнаха юруш на конгресните сандвичи и кафета.

Кулоарите на Зала 3 се препълниха от делегати, обратно пропорционално на присъствието в залата, а пушачите превзеха терасата.

Така по-голямата част от делегатите не успяха да чуят почти нищо от мерките, които предвижда партията за борба с демографската криза и в сферата на образованието, нито пък, че БСП предвижда пациентът да бъде в центъра на здравеопазването и да не допуска демонополизация на НЗОК.

Гладните делегати така и не чуха онова, което ще трябва да обясняват на избирателите си от утре, а именно, че БСП иска да обучава децата им в училище по един учебник на предмет, по нови учебни програми с пресичане на подмяната на българската литература, по думите на докладчика по темата, депутатката Ирена Анастасова.

Не достигнаха до тях и плановете на БСП за разпределянето на националните блага, преизчисляването на пенсиите и за удвояване на минималната и средна работна заплата до 7 години, които представи Драгомир Стойнев.

Източник: http://kanal3.bg/

.

.

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Атаката на ГЕРБ носи ураган >> Елена Йончева ще покаже разследване за корупция в Министерски съвет!

От БСП започнаха да се превъзбуждат! >> Кирил Добрев с предизборен патос: Убеден съм, че сме първа политическа сила

Нинова с банкет преди конгреса, лобитата се броят

Буруджиева разтърсващо: В БСП май са оставили Корнелия Нинова да се олива, рейтингът й се срина със 17%, тепърва ще гледаме цирка със Станишев

Изправят грозно срещу Станишев бившата му Елена! Агонията на Корнелия Нинова прераства в политически саморазтрел! (ОБНОВЕН)

Червени драми: Корнелия Нинова с нов


87994