Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Кметът на Габрово сп...
Кметът на Габрово спази обещанието си да помогне на хората от Шенини

Кметът на Габрово спази обещанието си да помогне на хората от ШениниКметът на община Габрово Таня Христова спази обещанието си, дадено пред хората от квартал Шенини, да се справят с разрушената и липсваща настилка на улиците, осигурявайки им нормален достъп до техните домове. Това информира Анатолий Антов, областен координатор на ГД „ДНЕС“.

„На 03.01.2016г ние от ГД „ДНЕС“ и Инициативният комитет от граждани входирахме поредното писмо до Кмета и Общинския съвет, във връзка с инфраструктурата и пътят, който беше в отвратително състояние и нямаше как живущите там да си стигнат до домовете след падналите валежи.

След два месеца от тази дата, частично въпросът е решен, както обеща и г-жа Таня Христова в отговора си до нас.

Във връзка с това, изразявам „БЛАГОДАРНОСТТА“ към Кмета на Габрово и Общинския съвет в областния град от името на Инициативния комитет към местността „Шенини“ и КС на ГД „ДНЕС“ за спазеното обещание.

Към днешна дата пътят е насипан с чакъл и поне на този етап живущите в района не газят в кал.

Смятаме, че това е пътят за решаване на назрелите проблеми в обществото, а именно общата работа за доброто на нашите съграждани“, пише в писмото си Анатолий Антов, изпратено на електронната поща на „Габрово Нюз“.

Източник: Габрово Нюз


11133