Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Коалиция "Уж обедине...
Коалиция

Коалиция "Уж обединени патриоти“ съществува фиктивно, само колкото да легитимира и прикрива управлението на ГЕРБ и ДПСИнформационен сайт „ДНЕС“ 


Обединените „Уж патриоти“ са обречени, отдавна при това! Коалицията им  съществува само фиктивно, колкото да легитимира и прикрива управлението на ГЕРБ и ДПС. 

Пръв измежду първите "патриоти" е Волен Сидеров, който по 2 пъти на ден  повтаря, как Борисов този път трябва да довърши мандата си! Да не бъркате, това е същият този Волен Сидеров, който крещеше фашизоидно по улиците на София: Бойко к…во! А преди нова крепеше ревностно управлението на Орешарски, БСП и ДПС...!? Точно той сега защитава със зъби, нокти и сетни усилия правителството! Какво е получил? Какво продължава да получава? И какво ще получи в замяна?! Може би много повече от полученото, когато беше „златният пръст“ в управлението ДПС-БСП! Нека само да си припомним демонстрациите покрай пищната му сватба и то във време, когато хората не могат тока и парното да си платят, а пък помним... и борец срещу монополите беше…и чрез това другите партии громеше и изборите  печелеше! 

Коалиция „Обединени патриоти“ е всъщност мъртва отдавна. Скандалите, предизборните им заблуди и лъжи ги убиха. А на тези избори ще бъде официално прочетен смъртният акт, съпроводен с тягостна и дълга траурната процесия, станала възможна след регистрацията им поотделно в ЦИК.   

Свършени са! Краят е това! Ясно е на всички.

В чия услуга обаче е техният край!? 

Заедно обединени „Уж патриотите“ имаха шанс за 2 евродепутатски места, а поотделно, колкото и ВМРО да бутат Джамбазки, най-вероятно няма да им се получи и 1! 

Дали разпадът на „Патриотите“ не е в изгода за ГЕРБ, БСП и присъдружната на Борисов ДПС?! Интересно е кой, в един хубав ден ще каже: „Виждате ли, в България няма националисти, няма полуфашисти и в ЕП“! 

Кой ли ще си припише тази заслуга! 

Дали точно големите партии не печелят от тяхното отсъствие от тези избори? 

А вероятно, както и до сега и след евровота ще се опитат да изиграят отново пълно консолидиране! Ще се опитат да си задържат управленските позиции! Защото "раната и парата прави борбата", както е казал народът.

Ще бъде ли легитимна изобщо някога тази коалиция? В очите на хората тя отдавна, много отдавна е дискредитирана, умряла е... 

Нима агент Иван (Кр.Кр.), Волен и Валери от Бургас забравиха какво обещаваха преди две години?!

Грижа за възрастните хора и минимална пенсия от 300 лв.  Пенсията не стана 300 лв., няма и да стане скоро.

Във всяко село полицай – и това няма да стане.

Справяне с престъпността – никога няма да стане, докато са Валери, Волен, Краси и Бойко! Няма да се ликвидира и циганската вандалщина, защото никой от тях няма интерес..., защото ако тя бъде ликвидирана кой преди избори ще вдига националистическия адреналин... и заблудени българи-антициганисти до урните да води, за да гласуват за Волен, Валери и Краси... А самият  Каракачанов от поне... двайсет години говори и по този въпрос и все преди избори го "решава"...! И все нищо не се получава, освен шкембакът му да шава и все повече да расте! 

А скандалите с получаването на българско гражданство, с паспортите, за които Каракачанов е обвиняван за корупция, а България е проверявана от ЕК!  А самолетите и храните за Българската армия? Сега прилежно и наскоро, Каракачанов се включва и в "Апартаментгейт“! Епидемията с евтините имоти и недекларирани тераси не подмина и него, въпреки опитите му  да я заглуши. Медийното затъмнение обаче е несправедливо и некоректно, защото цената за имот, платен от Каракачанов е смешно ниска, а освен това той не е декларирал тераса от 117 кв.м, досущ като шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Така имотната придобивка е излязла на Каракачанов само по 380 евро на кв.м. По същото време апартаменти в същата кооперация са се продавали над 1200 евро на кв.м!   

Вонящи афери, лъжи, демагогия, потъпкване на закона, показно-лъжлива дебелащина…! 

И разпад... Очакван.

Да говорим ли за Валери Симеонов!?

Валери-позорът на България обиди майките и българските деца, обиди всички граждани! Валери очевидно може само да подскача по плажовете и да се скара с Ангелкова, да затваря дискотеки, да позира пред камерите, да се прави на клоун и позорно и безсрамно да хули всеки, който не е с нето! Видяхме и как искрено и последователно защитава интересите на бизнес и олигархия, за сметка на природата и гражданите! 

Власт и привилегии не му стигнаха на този наш гранд-патриот Валери! Чуди се как и къде да се набута, как да се докара и колко още пари да изкара!

Гражданите го изхвърлиха от високия  пост, но той продължава да се набутва и обяснява колко е добър и как да продължим да му даваме и още, и още... и да го търпим и още, и още, че чак и в ЕП да го изпратим и изберем! Бруталитет

Разбира се, не може Валери да не е в "Апартаментгейт". Прокуратурата го проверява за имотни сделки от последните години. Дружеството му купува 555 квадрата общинска земя в Бургас за 1 020 978 лева. Така компанията на Симеонов става собственик на парцел от 875 квадрата.

А помните ли хотела, в който спят финансирани от държавата военни, охраняващи границата ни с Турция, построен специално за това от Валери.

Помните ли, помните ли...!? Помнете! И не забравяйте! 

И друг път за откровени лъжци и лицемери не гласувайте!  

Макар че т.нар. коалиция „Обединени патриоти“ е отдавна умъртвена от вонящите афери, лъжи, демагогия, корупция, потъпкване на закона, показна и лъжлива дебелащина…

Макар и мъртва, тя нанесе своята най-трайна и дълбоко непреодолима щета в съзнанието на нацията: Ликвидира, омаскари, УБИ за дълъг период представата на българите за най-милото, най-святото: РОДИНА - ПАТРИОТ - РОДОЛЮБИЕ!

УБИ И ЗАЛИЧИ... 

Затуй, псевдопатриотите и цялата им кохорта, предвождана от Волен, Валери и Красимир - ВЪН! ВЪН, да браним и да опазим България от тях и друга подобна сган!

Резултат от изображението за сватбата на волен Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат от изображението за сватбата на волен

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Каракачанов в отговор на исканата му от цигани оставка: Няма за какво да се извинявам!

Агент Иван (Кр.Кр.) по стъпките на Валери от Бургас (ОБНОВЕН)

Крахът на агент Иван (Кр.Кр.)* >> Дойче веле с убийствен материал за търговията с български паспорти!

Усещате ли как ни клатят? (ОБНОВЕН)

Патриотично падение* >> Задържан е председателят на Агенцията за българите в чужбина

Възмущение на гол тумбак! И пак за народна сметка (ОБНОВЕН)

Дон КиСимеонов в жалки и смешни опити да спаси публичния си образ (ОБНОВЕН)

Лудите не се налудуваха! >> Волен Сидеров: Искаме предоговаряне на условията, с които България се присъедини към ЕС

Лъжецът вика: Дръжте лъжеца! >> Валери Симеонов се обясни за имотите, обяви Хекимян за арменски драматург

 

 


97374