Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Комунистите настъпва...
Комунистите настъпват педалите:* >> Славчо Велков посочи кои са наглите във властта

Комунистите настъпват педалите:* >> Славчо Велков посочи кои са наглите във власттаНаричам "Групата на Наглите" моите "нагли" във властта и парламента.

Това заяви в предаването „Беновска пита“ по Канал 3 Славчо Велков от "БСП за България" във връзка със скандала в проф. Плочев и НЗОК.

В тази връзка той посочи министър Владислав Горанов, министър Кирил Ананиев, заместничката му Жени Начева, и доктор Дариткова, която е председател на здравната комисия на НС).

„Ето, за мен това са един нагли хора, които се опитаха да смачкат един уважаван български професор“, заяви Славчо Велков.

Депутатът заяви, че няма кой да му влияе да изразява личното си мнение.

"Ако някой има свое лично мнение в нашата група, изразява лично мнение. Аз не съм подвластен на никакво влияние. Аз принадлежа на ПГ на БСП на България" и на себе си", смята той.

Той заяви, че ако хората искат здравеопазването да се реформира, то трябва да гласува за левицата.

Той коментира и казуса ЧЕЗ.

"Аз зададох 7 въпроса на госпожа Върбакова, и се оказа, че фирмата, която иска да купи ЧЕЗ, няма собствен капитал, няма подкрепа. Давате ли си сметка за какво става дума? Сега госпожа Върбакова от 1 седмица преговаря в Прага за участието на българската държава в сделката без участие на български представители", посочи Славчо Велков, като изтъкна присъствието на чешкия посланик на откритото заседание по скандала с ЧЕЗ в Народното събрание.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://m.novini.bg/

 

 55541