Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Къде няма да има вод...
Къде няма да има вода в София на 5 юни

Къде няма да има вода в София на 5 юниЗа днес 5.06.2020 г. има планирани спирания на водата в София 

На  05 юни 2020 г. (петък), във връзка с провеждане на степ тест за налягането във водопроводната мрежа на ул. „Шар планина“ Център, се налага спиране на водоподаването от 00:00  до 04:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Сливница“,  бул. „Христо Ботев“,  бул. „Тодор Александров“ и бул. „Инж. Иван Иванов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Опълченска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

  

Източници: 

https://dariknews.bg/

https://www.dnes.bg/

https://fakti.bg/

https://www.24chasa.bg/spravochnik/

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/

https://www.sofiyskavoda.bg/

 

 


110542