Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова: Ако се...
Мая Манолова: Ако се кандидатирам, ще стана кмет на София! Разчитам единствено на подкрепата на гражданите

Мая Манолова: Ако се кандидатирам, ще стана кмет на София! Разчитам единствено на подкрепата на гражданитеИнформационен сайт "ДНЕС"

 

„Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет”, каза омудсманът Мая Манолова, която обаче все още не е решила дали ще влезе в надпреварата в София.

Тя обясни, че е сигурна в победата си, тъй като вижда паниката от евентуалната ѝ кандидатура.

„Не съм решила дали да се кандидатирам. Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет. Това е причината за страха, за агресията, за атаките, на които съм подложена. Впрегната е цялата пропагандна машина около властта – медии, говорители на властта… Това издава паника. Опитът да бъда атакувана, ударена, дискредитирана”, каза Манолова пред бТВ и добави: „Не водя разговори с никоя политическа сила, с никой политически проект, независимо дали е реализиран или е обявен в аванс .Очаквам и винаги съм очаквала подкрепа от гражданите. Така ще бъде и ако реша да се кандидатирам. Не очаквам подкрепа от партийни централи. Винаги съм разчитала и ще разчитам на подкрепата на гражданите.

Ако реша да вляза в надпреварата, няма да търся подкрепа от партийни централи“. Манолова заяви, че не е водила разговори нито със Слави Трифонов, нито води разговори с някоя политическа сила.

”Винаги съм разчитала и ще разчитам на подкрепата на гражданите”, каза омбудсманът.

 

На въпрос, имате ли имоти в провинцията, Мая Манолова потвърди: „Имам 120 квадрата с двор от повече от декар близо до София. Тя се намира в Рударци и е публично декларирана. Аз нямам какво да крия. Имам апартамент и в кв. „Хладилника“ от 94 квадрата. Аз съм под прожекторите от повече от 15 години. Всичко, което е могло да бъде проверено, е проверявано. Моите доходи са публични и нямам от какво да се притеснявам“.

Омбудсманът реагира остро на ситуацията с африканската чума, като посочи, че заради безхаберието на властите, сега трябвало да платят най-бедните, а именно – дребните собственици на свине: „Не виждам опит да се поеме отговорност за състоянието, в което се намира свиневъдството в момента”, каза Манолова. 

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Страхувайте се и от Мая, и от Слави... има защо!

Могат ли Трифонов и Манолова да играят заедно на изборите в София?

Мая Манолова: Партийните номинации не ме интересуват. Интересуват ме интересите на гражданите

Страх от различното и силното! >> Мая Манолова: Управляващите се опитват да ме сплашат. Не са познали човека...! Ще направя това, което е най-добре за гражданите!

Мая Манолова: Аз работя за гражданите и справедливите им искания! Не съм на тезгяха! Но ако удрям в стена ще променя решението си

 


„Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет”, каза омудсманът Мая Манолова, която обаче все още не е решила дали ще влезе в надпреварата в София.

Тя обясни, че е сигурна в победата си, тъй като вижда паниката от евентуалната ѝ кандидатура. „Не съм решила дали да се кандидатирам. Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет. Това е причината за страха, за агресията, за атаките, на които съм подложена. Впрегната е цялата пропагандна машина около властта – медии, говорители на властта… Това издава паника. Опитът да бъда атакувана, ударена, дискредитирана”, каза Манолова пред бТВ и добави: „Не водя разговори с никоя политическа сила, с никой политически проект, независимо дали е реализиран или е обявен в аванс .Очаквам и винаги съм очаквала подкрепа от гражданите. Така ще бъде и ако реша да се кандидатирам. Не очаквам подкрепа от партийни централи. Винаги съм разчитала и ще разчитам на подкрепата на гражданите. Ако реша да вляза в надпреварата, няма да търся подкрепа от партийни централи“. Манолова заяви, че не е водила разговори нито със Слави Трифонов, нито води разговори с някоя политическа сила. ”Винаги съм разчитала и ще разчитам на подкрепата на гражданите”, каза омбудсманът.

На въпрос, имате ли имоти в провинцията, Мая Манолова потвърди: „Имам 120 квадрата с двор от повече от декар близо до София. Тя се намира в Рударци и е публично декларирана. Аз нямам какво да крия. Имам апартамент и в кв. „Хладилника“ от 94 квадрата. Аз съм под прожекторите от повече от 15 години. Всичко, което е могло да бъде проверено, е проверявано. Моите доходи са публични и нямам от какво да се притеснявам“. Омбудсманът реагира остро на ситуацията с африканската чума, като посочи, че заради безхаберието на властите, сега трябвало да платят най-бедните, а именно – дребните собственици на свине: „Не виждам опит да се поеме отговорност за състоянието, в което се намира свиневъдството в момента”, каза Манолова.


109654