Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова: Целият...
Мая Манолова: Целият ъндърграунд е впрегнат, за да организира вота за Фандъкова

Мая Манолова: Целият ъндърграунд е впрегнат, за да организира вота за ФандъковаЦелият ъндърграунд е впрегнат, за да организира вота за Йорданка Фандъкова. 

Г-жа Фандъкова води при ромите. Този вот се случи рано сутринта в изборния ден. Съотношението сутринта между нас бе 40 към 10. Това буди подозрения. Целият подземен свят е мобилизиран да прави изборите на Фандъкова. Минчо Спасов подаде за това сигнал до прокуратурата. Ние подадохме над 30 сигнала. Отидете в някои от кварталите, където г-жа Фандъкова е фаворит. Имам данни от хората в „Люлин“ и „Обеля“ за контролиран вот.

 

Йорданка Фандъкова избяга от дебати. Фандъкова е неянит укип отказаха участие, организиран от „Спаси София“.  Аз съм потвърдила участие за дебат в три дебата. Фандъкова отказа всички. Моят екип е ясен, Бисер Манолов, архитект Генчев, Йордан Ибришимов. Вчера се присъедини и адвокат Хаджигенов. Иван Кръстев отоваря за европейските фондове.

 

Финансите на моята кампания са на сайта и в Сметната палата. 163-ма дарители със 155 хиляди лева. Не можах да разбера обаче колко струва кампанията на Фандъкова. Призовавам я: „Г-жо Фандъкова, не се крийте, елате на дебат за бъдещето на София“.  Не може София да се управлява по този начин. Съзнавам огромната отговорност да продължа каузата на Бонев и Игнатов. Трябва да бъде преборен този авторитарен модел.

 

 

Източник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Спаси София кани Фандъкова и Манолова на дебат за София

Мая Манолова: Властта се окупира от малка група хора - нито леви, нито десни, която работи срещу гражданите

Манолова: Обичам да се грижа за хората и ще защитавам интересите на всички в града ни!

Мая Манолова: Гражданският контрол е най-мощното средство за пресичане на корупцията в София

Гражданският защитник: Градът трябва да се управлява така, че парите да стигат за всичко, което е необходимо на хората

Св."Йорданка мъченица Златоуста", срещу злата Мая и тъмните сили115832