Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова иска Бо...
Мая Манолова иска Борисов да покаже стенограмата с раздадените 3 млрд. до момента

Мая Манолова иска Борисов да покаже стенограмата с раздадените 3 млрд. до моментаКъде е стенограмата за разпределението на всички тези 3 мрлд. лева, раздадени до момента? Ако нямате такава, дайте паметна записка, казва Мая Манолова.

 

В нея пари за хората няма. Там има за приятелския кръг, допълва тя.

 

"Това, което хората ще поискат, е ревизия на управлението и на похарчените пари, на парите, раздавани наужким от телевизора, които не стигнаха до хората, а до обръчите около Борисов", обясни Манолова пред bTV.


Тя разказа подробности за готвения от "Изправи се.БГ" протест в събота под прозорците на Министерския съвет. "Този протест е срещу Бойко Борисов. Ще излезем под прозорците на Борисов да му кажем, че му е време, че морално и политически е изчерпан неговият кабинет "Борисов 3" и ще има ревизия", заяви тя.

 

В събота от движението ще съобщят и дали имат намерение да създават партия и ще представят своя икономически план. "Имаме амбициозен политически план и нашата цел е обикновените граждани да станат първа политическа сила", съобщи Манолова.

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Манолова: Време му е на кабинета „Борисов 3“ да си тръгва! Правителството е изчерпано, предстои смяна на караула!

Мая Манолова към Борисов: Ще има ревизия! Ще дойдем и ще ви потърсим сметка! И този път, не хората, а вие ще я платите...! (ВИДЕО)

Манолова: Министерството на енергетика ще задължи хората да платят 100 млн. лв. за нови топломери

 

 


126379