Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова категор...
Мая Манолова категорично към Борисов: Време е да си тръгнете! Идете си с мир!

Мая Манолова категорично към Борисов: Време е да си тръгнете! Идете си с мир!Не се страхувайте да си тръгнете, г-н Борисов. Не превръщайте паниката и страховете си в политическа криза. Това не е заговор, това не е конспирация, просто на хората им омръзна от Вас. Тръгнете си с мир и вярвайте в законите, които Вашето мнозинство прие през последните десет години.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в свое видео на живо във Фейсбук във връзка с извънредния брифинг на Бойко Борисов и ГЕРБ днес, на който премиерът замеси и името на Мая Манолова.

Страх ли Ви е г-н Борисов? Не се страхувайте. Никой не смята да Ви убива. Няма нужда да спите с пистолет до възглавницата, просто си лейте куршум, ако толкова ви е страх. Няма нужда да се страхувате за живота Ви, но с право се страхувате от хората, от разследването, от ревизията, от изборите, допълни Манолова.

Не ни въвличайте във Вашия водевил. Ние не сме агитка, не сме зрители, това не е мач. Това е държавата, която управлявате  в последните десет години. Държавата, която превърнахте в султанат, в театър на абсурда, подчерта тя.

Хората, които са бити в домовете си, нямат пистолет. Хората, на които се опитвате да пробутвате зрелища, са без хляб, защото Вие им го отнехте. Тези хора не се оплакват, те работят на 2-3 места, за да Ви пълнят хазната и резервоара на джипа. Не се опитвайте да се изкарвате жертва точно пред тях, защото те са жертва на едноличната Ви власт, каза още Манолова.

Господин Борисов, време е да си тръгнете. Не е страшно да си тръгнеш с мир, защото всички ние можем без вас. България ще я има и след ГЕРБ, категорична бе тя.

 

 

Източник:  https://izpravise.bg/

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Фейсбук ”гръмна” след брифинга на Борисов

Борисов като самоотвержен воин: Понасям удари заради държавата и ГЕРБ! Президентът ме следи.... с дрон

Проверяват НСО заради снимки, които може да са от спалнята на Борисов

Фейсбук ”завря” заради снимките, свързани с премиера

БЕЗ КОМЕНТАР: След записа, още по-скандални снимки на чекмедже пълно с € пачки! На спалнята, спящ мъж видимо приличащ на Борисов?! ВИЖТЕ >>

Приятелите-завераджии и ,,фактори" важни свалят Борисов, снимките са средство

По следите на снимките от спалнята на премиера

 


128334