Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова не прин...
Мая Манолова не принадлежи на нито една партия!<br>ТЯ Е ГРАЖДАНСКИЯТ КАНДИДАТ!

Мая Манолова не принадлежи на нито една партия!
ТЯ Е ГРАЖДАНСКИЯТ КАНДИДАТ!



Движение „ДНЕС“ и граждани от цялата страна издигнахме през 2015 г. Мая Манолова за омбудсман. Не сбъркахме! Спечелиха хората! Сега 2019-та издигнахме Манолова като независим кандидат за кмет. Убедени сме, София ще има достоен, истински градоначалник!

На 27 октомври ще се проведат местни избори. В разгара на повсеместно безхаберие, нарушаване на човешки свободи и скандали, гражданите решиха да кажат СТИГА!

Време е за ПРОМЯНА!

Време е за RESTART!

Време е начело на столицата и държавата да застанат тези, които знаят, могат и искат да работят за хората, а не онези, които грабят и нехаят за тях.

В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ ГРАЖДАНИ НА СОФИЯ ЗАЕДНО С ДОБРОВОЛЦИ ОТ „ДНЕС“ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ИЗДИГНАХМЕ МАЯ МАНОЛОВА ЗА НЕЗАВИСИМ ГРАЖДАНСКИ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ!

ГРАЖДАНИТЕ, ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ, ИСКАЩИ ПРОМЯНА, ЩЕ ПОДКРЕПИМ Г-ЖА МАНОЛОВА ЗА УБЕДИТЕЛНОТО СПЕЧЕЛВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ!

ЗАЩОТО:

ЗАЕДНО преди 8 години събрахме близо 730 000 гласа срещу монополите, внесохме подписката в Народното събрание, където ГЕРБ умишлено я скриха и саботираха и именно Мая Манолова я извади на бял свят и под неин натиск започна работа в парламентарните комисии по изпълнение исканията на гражданите

ЗАЕДНО нашите експерти се бориха срещу монополните безчинства на електро, топло и водоразпределителните дружества;

ЗАЕДНО наложихме кандидатурата на Манолова за най-успешния досега Национален омбудсман;

ЗАЕДНО водихме битките и за Референдум 2016, а Манолова бе единствената публична личност, положила демонстративно своя подпис под 6-те искания за свикване на националното допитване.

ЗАЕДНО протестирахме месеци наред, за да отстоим правата на родителите на деца с увреждания.

Мая Манолова и Анжелика Цокова от Движение „ДНЕС“ безусловно подкрепяха майките на деца с увреждания в борбата им срещу Системата и справедливите им искания за достоен живот.

„Движение „ДНЕС“, вие сте ми на късмет. Успях тогава, ще успея и сега! Има нещо много символично, че за моето издигане тук са всички мои приятели от „ДНЕС“, каза бившият омбудсман и настоящ кандидат за кмет на София.

„Госпожо Манолова, през 2015-та година ние ви издигнахме за омбудсман! Не сбъркахме. Времето показа – решението ни бе правилно! Вие доказахте - работите  енергично за хората и техните интереси.

Следвайки своите принципи и гражданска отговорност, сега месец септември 2019-та година, ние, граждани от София, Движение „ДНЕС“ и неправителствени организации Ви издигаме за независим, надпартиен кмет на София!

Заставаме зад Вас, за да спечелите и да се преборим заедно за правата и интересите на хората в столицата.

Убедени сме – ще имаме достоен, честен и отговорен кмет, работещ в полза на гражданите. Като омбудсман ние съвместно направихме първите крачки към промяната! Затова и днес заедно ще я продължим!“, заяви от името на гражданите Георги Христов.

Подкрепяме Мая Манолова, защото не се поколеба и застана зад всички справедливи гражданските искания, не спря под натиска и заплахите от партиите и лидерите на статуквото, не се преклони нито пред управляващи, нито пред опозиция.

Подкрепяме я, защото действа уверено и с размах, винаги е там, където гражданите имат нужда и помага. Искрена е, има силата, знанията и желанието за истинска промяна, за добруване на всички! Води упорита битка за справедливост и социален просперитет!

И затова хората вярват, обичат и застават зад Мая!

През последните повече от 10 години години под „управлението“ на Йорданка Фандъкова, а преди това на Бойко Борисов, София се преобрази от сравнително уютна столица в мръсен, разбит, задъхващ се град. София стана недобро място за живеене. Растат проблемите с транспорта, паркирането, презастрояването, с чистотата на въздуха, с детските градини и училищата, с болниците и поликлиниките, с бездомните животни, престъпността...

След нескончаеми, но изключително некачествени ремонти и пропилени стотици милиони лева се съсипаха едни от най-старите улици и площади на града ни ! Всичко това ставаше докато избрани „роднински и приятелски“ фирми печелеха големите обществени търгове и поръчки.

ЯСНО Е: СТОЛИЦАТА ИМА НУЖДА ОТ НОВ, ДОСТОЕН, ЧЕСТЕН И ОТДАДЕН ПОЛИТИК-ОБЩЕСТВЕНИК!

Не може да подминем  опитите на определени партии да обяздят, узурпират и очернят доверието на гражданите и  по този начин да се възползват неискрено за своя сметка от огромното доверие и обич, което хората имат към Манолова!

Противопоставяме се категорично на набезите им, както и на нездравите амбиции да инкасират и присвоят за свои партийни цели  гражданския характер на кандидатурата на Мая Манолова!

МАЯ МАНОЛОВА НЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА НИТО ЕДНА  ПАРТИЯ! Нито на левите, нито на десните, нито на центристите. МАЯ МАНОЛОВА Е КАНДИДАТЪТ НА ГРАЖДАНИТЕ! ТЯ Е ГРАЖДАНСКИЯТ КАНДИДАТ!!

В тази връзка сформираме „граждански пояс“ – ГАРАНТ за честна, справедлива и спокойна предизборна кампания на Мая Манолова – единственият независим, надпартиен кандидат за кмет на София.

Ще бъдем гарант и за управлението на Мая Манолова – управление, работещо само и единствено за интересите на гражданите на столицата. 

 

ПРИЯТЕЛИ,

Убедени сме – на 27 октомври София ще избере по-добрия, достойния кмет! И това безспорно е госпожа Мая Манолова – жената, която със своята искреност и енергия ще преобрази града ни в космополитен, но зелен, сигурен, спокоен и проспериращ град, с който да се гордеем всички!

  

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Манолова: Не съм упълномощавала никоя партия да представя гражданската ми кандидатура като междупартийна битка. Аз съм граждански кандидат и водя битката на гражданите!

Отворено писмо до Мая Манолова

Мая Манолова и сценаристите на "Шоуто на Слави" внесоха законопроект за мажоритарно гласуване

Народното събрание в отговор до „ДНЕС”: 700-хилядната подписка срещу произвола на монополите доведе до законодателни промени в полза на гражданите

След три години забрава, 700 000-та подписка „Срещу произвола на монополите” на Гражданско движение „ДНЕС“ се разглежда в парламента

10 години стигат..., г-жо Фандъкова!

2018: Мая Манолова на гражданите

БОРИСОВ И ГЕРБ - НЕ СТЕ ИСКРЕНИ, НЕ ВИ ВЯРВАМE! РЕФЕРЕНДУМЪТ Е НА ХОРАТА! (част I)

Няма фъндък за... Фандъкова!

Мая Манолова: КАНДИДАТИРАМ СЕ СМЕЛО И ПОЧТЕНО. УТРЕ ПОДАВАМ ОСТАВКА

Мая Манолова днес внася писмо за разрешение за разполагане на информационни точки

Мая Манолова: Страх ме е от овчедушието, не от компроматите

Фурията Манолова се задава... и нищо няма да я спре!

Трябва да прогледнем..., вече има защо!

Мая Манолова ще спечели...! Каквото поиска, и когато поиска..., заедно с гражданите!

Доживяхме да се пръкне истински граждански защитник! Майче, да си жива и здрава!

Младите предприемачи застанаха зад Мая Манолова. Омбудсманът внася в НС Проектозаконът за частния фалит.

 

Мая Манолова: Кандидатирам се смело и почтено! Утре подавам оставка

 

Кампанията за кмет на София вече започна, тя е агресивна, нечестна и подла.


Мая Манолова с адв. Веска Волева и Георги Христов от Движение "ДНЕС"

 

В "Денят започва" с Георги Любенов

 

Анжелика Цокова и Георги Христов от Движение "ДНЕС"при майките на деца с увреждания

Протестиращите майки към Движение „ДНЕС“: Благодарим ви за подкрепата! „ДНЕС“ към майките: Обединени сме силни за каузата България!

 

Image result for майките на деца с увреждания благодариха на движение днес

Мая Манолова остана неотлъчно до майките на децата с увреждания 6 месеца и 6 дни

 

Властта избяга от среща с родителите на деца с увреждания

 

Манолова застана зад трите закона за хората с увреждания

 

Движението „Срещу произвола на монополите” връчи подписка на Цецка Цачева

 

След три-годишно чакане и пълно бездействие от страна на предишния парламент, заместник-председателят на 42-то Народно събрание г-жа Мая Манолова извади на бял свят, депозираната на 22 декември 2010 г. от Гражданско движение „ДНЕС“ подписка „Срещу произвола на монополите“. На редовно заседание на Комисията за взаимодействие с граждански организации и движения бяха разгледани исканията на гражданите от Националната гражданска инициатива  „Срещу произвола на монополите”. 

 

 





112639