Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова организ...
Мая Манолова организира трета безплатна приемна за граждани

Мая Манолова организира трета безплатна приемна за гражданиПредседателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ” Мая Манолова организира трета безплатна приемна за граждани днес, на 11 декември, от 10.00 часа.


В приемната Манолова и юридическият й екип отново ще приемат жалби и сигнали за проблемите на граждани. Часовете за безплатната приемна за граждани са запълнени до края на годината, а следващите са за 2020 г. В понеделник, на събитието по присъединяване на партньори към платформата „Изправи се.БГ" в София, Манолова обяви, че ще отвори безплатни приемни за граждани и в други градове.

 

Първите две приемни бяха на 27 ноември и 4 декември. Гражданите сигнализират за проблеми с „Топлофикация", проблеми на домоуправителите в София, с банки, монополисти, частни съдебни изпълнители, колекторски фирми, лоши условия в студентските общежития, нарушени трудови права, проблеми със социалните плащания, отказ за социално подпомагане, кражба на имоти, полицейско насилие, случаи на замърсяващи околната среда производства, мръсен въздух, презастрояване и други.

 

Приемната днес е в офиса на „Изправи се.БГ", на адрес пл. „Славейков" в София, ул. „Дякон Игнатий" 4, ет. 2. За записване и допълнителна информация са открити телефоните: 0988 15 73 54 и 02/ 421 76 44.

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА: 

Съдът заседава по делото за касиране на изборните резултати в столицата

Съдът пренасрочи делото за касиране на местния вот за 10 декември

Манолова: Отговорих на всичко, което можеше да роди главата на Борисов, и на неговите придворни сайтове

Манолова подкрепи протеста на майките на деца с увреждания

Мая Манолова изпрати на посланици данните за изборни нарушения в София

Манолова обяви ежеседмична безплатна приемна за граждани

Манолова за Airbnb и Booking: Управляващите ни връщат в пещерните времена. Започвам срещи с гражданите от цялата страна! (видео)

Стотици желаещи за приемната на Манолова, запълнила се за месец напред

Битката на Мая за справедливост не е приключила...!

Манолова обяви къде е новият й офис, прави приемна в сряда

 

 

 


118581