Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова откри с...
Мая Манолова откри с концерт последната седмица от кампанията. Призова за единство по пътя към промяната

Мая Манолова откри с концерт последната седмица от кампанията. Призова за единство по пътя към промянатаИнформационен сайт "ДНЕС"

 

Днес гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова откри безплатен концерт по повод последната седмица от предизборната кампания. Тя призова гражданите към единство, за да бъде постигната промяната. "Тя е близо и е в нашите ръце", каза Манолова в приветствието. В концерта взеха участие хора от Инициативния комитет, който издигна кандидатурата ѝ. 

"Идеята на това събитие е да влезем в последната седмица на кампанията с настроение, с ентусиазъм и усмивка. Благодаря ви, че устояхте на ударите под кръста, на мръсната кампания, на нападките, на опитите да сме дискредитирани", заяви още гражданският кандидат. Тя призова през последната седмица от кампанията да продължим да се усмихваме и да говорим с хората. "Защото всички ние заслужаваме да живеем в град с честно управление, в почтен град, в зелен град, в светъл град, в град, в който не дишаме въздух, който има цвят, мирис и вкус. В град, в който не прекарваме една трета от живота си в задръствания, град, в който не е лукс и привилегия децата ни да ходят на детска градина. В град, в който пред домовете ни не издигат бетон, в град, в който Витоша е близо и я виждаме, а не е скрита от поредния небостъргач", апелира тя. 

Манолова посочи, че преди четири години като омбудсман е започнала битката за справедливост заедно с екипа си. "Сега е време да я продължим, да бъдем до хората, на които администрацията е обърнала гръб, да сме до честните предприемачи, които са мачкани и подложени на рекет. Да има място в детската градина за всяко дете, да сме до възрастните, които имат нужда от подкрепа", завърши изказването си гражданският кандидат.

 

Мая Манолова: Да постигнем промяната заедно, тя е близо

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Гражданският кандидат: Медии, близки до властта не спират с черната кампания срещу мен

Седмица преди изборите: Мая Манолова с предимство от 4% пред Йорданка Фандъкова

Мая Манолова: Срещата ми с хората и разговорите с вас, гражданите на София, е най-ценното, което тази кампания ми даде

Войната на Манолова и гражданите... е спечелена, враговете отсега ближат рани

Гражданският кандидат: До края на мандата ми ще има детска градина за всяко дете

Да кажем "НЕ" на страха! Не мислите ли, че е време...?!

Долу ръцете от Мая Манолова!

Битката за София. Говори Мая Манолова

 

 


115124