Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова разгром...
Мая Манолова разгроми Фандъкова и показа къде са слабостите в управлението, развитието на културата и туризма (ОБЗОР)

Мая Манолова разгроми Фандъкова и показа къде са слабостите в управлението, развитието на културата и туризма (ОБЗОР)Информационен сайт "ДНЕС"

 

Гражданският кандидат Мая Манолова разби модела на корупцията в управлението София по време на участието си в дебата си с кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова по Нова телевизия. Тя потвърди слуховете, че сегашната кметица е кукла на конци на премиера Бойко Борисов. Показа и карти за привилегировано паркиране в София, които са раздадени на стотици бизнесмени от кръга на Борисов и Фандъкова, за да могат да паркират безплатно в София.

 

 

По време на младежкия дебат, в който взеха участие кандидатът на ВМРО Ангел Джамбазки, претендентът "Демократична България" Борислав Игнатов независимият кандидат Борис Бонев от "Спаси София", Манолова отново изтъкна до каква степен корупцията е взела връх в управлението на столицата. Тя констатира, че Столичната община се говори, че и с кламери не можеш да снабдяваш, ако не си приближен на някого. Тя ще се бори срещу това с въвеждането на електронна община с електронни търгове и с онлайн показване на всички процедури за обществени поръчки.

 

Мая Манолова участва в дебат, организиран от Националния младежки форум


Гражданският кандидат представи своите идеи за развитието на културата и туризма в столицата. По време на срещата си с представители на туристическия сектор тя подчерта, че един от най-големите проблеми на София в културен аспект са недостатъчното популяризиране на културните събития в града, както и липса на идеи за използване на артистичния и културен потенциал на столицата. Предложенията ѝ в тази връзка включват подобряване и последващо развитие на културния и фестивален календар на София, и развитие на общинския фонд „Култура“.

 

 

Мая Манолова и Йорданка Фандъкова в предизборен дебат

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Дебатът по БНТ: Мая Манолова с 30 секундно мълчание, в знак на солидарност с недопуснатия Борис Бонев (ОБНОВЕНО)

Дебатът по Канал 3: Мая Манолова предложи гражданско управление на София! Фандъкова го отхвърли? Кой е по-добрият кандидат... (ОНБОВЕНО)

Дебатът по Нова: Мая Манолова разби модела на корупцията в управлението София!

Мая Манолова: Един от най-големите проблеми на София в културен аспект са недостатъчното популяризиране на културните събития в града

Гражданският канидат: Интересно, какво ли се е променило?!

Мая Манолова: При мен, всички проблеми имат решение!

Подлостта не познава граници преди избори

 

 

 

 

 


114868