Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова ще пред...
Мая Манолова ще представи в Пловдив плана „Манолова” с 19 мерки за бързо възстановяване на работните места

Мая Манолова ще представи в Пловдив плана „Манолова” с 19 мерки за бързо възстановяване на работните местаНа 28 май 2020 г., четвъртък, председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова ще представи плана „Манолова“ с 19 мерки за бързо възстановяване на работните места и икономиката в следващите 19 месеца.

Манолова обяви мерките на протест в София на 23 май 2020 г. пред Министерския съвет.

В 9:00 ч. в четвъртък Манолова ще срещне със земеделски производители в стокова борса „Първенец“, до с. Първенец, община „Родопи“.

От 10:30 ч. председателят на Гражданската платформа ще присъства на литургия в храм "Св. Възнесение Господне" в Пловдив по случай Спасовден.

От 12:30 ч. Манолова ще се срещне с граждани и с представители на Инициативния комитет срещу застрояване на парка зад хотел „Санкт Петербург“ и на Инициативния комитет „Стоп на кариерите в Белащица“ и други.

Срещата ще бъде на адрес ул. „Полк. Сава Муткуров“ 45 в кафе „Неро бистро“.

От 13:30 ч. на същото място Мая Манолова ще даде пресконференция за местните медии, пред които ще представи своите 19 мерки за следващите 19 месеца за съживяване на българската икономика и възстановяване на работните места.

В 15:30 ч. председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ ще се срещне с представители на организация за защита на потребителите.

 

 

 

 

 

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Икономическият план на Мая Манолова - 19 мерки за 19 месеца ВИЖТЕ >>

Манолова на протеста пред МС: Ще се явя на избори! Ще ги спечелим заедно с гражданите! Към Борисов: Не си единствен, алтернатива има, тук е!

Мая Манолова призова гражданите да вземат властта /видео/

Мая Манолова: Днес от 11.00 ч. всички пред Министерски съвет! Заедно да извоюваме свободата и правата си! СТИГА!

Слави поздрави "мисирките" с песента "Ей, тулупи"

Мая Манолова: ИЗПРАВИ СЕ, БЪЛГАРИЯ! Събота, 23 май от 11.00 ч. пред Министерски съвет!

Протест на Манолова под прозорците на редкия шанс и рядкото щастие Борисов! Къде са парите?!?!

Мая Манолова към Борисов: Ще има ревизия! Ще дойдем и ще ви потърсим сметка! И този път, не хората, а вие ще я платите...! (ВИДЕО)

 

 


126693