Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Манолова: Борисов е ...
Манолова: Борисов е обладан от страх и паника, че ще загуби София! Срам ме от лъжите му! Срам ме е от него! Срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света!

Манолова: Борисов е обладан от страх и паника, че ще загуби София! Срам ме от лъжите му! Срам ме е от него! Срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света!Очевидно, Борисов е обладан от страх и паника, че може да загуби София, затова той показа истинското си лице. Той показа кой реално управлява София, кой се бори за София, с какви средства се бори за София.

Това заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова в предаването "Лице в лице" по повод изказването на премиера Бойко Борисов в сутрешния блок на бТВ. 

"Тази сутрин във вашата телевизия беше

един арогантен човек, който избълва редица клевети, обиди и грозни внушения. Срам ме е от него. Срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света",

допълни гражданският кандидат. 

"Това е човекът, който пусна братя Галеви да избягат от правосъдието, докато беше премиер. Той твърди, че те са били фактор в изборите за София.

Никога не съм била техен адвокат, никога не са работели за мен, но за него – да, за ГЕРБ – да",

категорична бе Манолова и допълни, че "те са работили за техните кампании."

"Нескопосаният колаж, който ГЕРБ разпространява в интернет пространството е пълен фалшификат. 

Тези хора са издирвани с червена бюлетина и ако Борисов е във връзка с тях, настоявам незабавно да информира Интерпол", заяви независимият кандидат относно колаж, който е в интернет пространството и е с нея и братя Галеви.

Манолова настоя Борисов да се извини и на гражданите във Волуяк, след като сутринта заяви, че са роми.

"Настоявам да се извини на гражданите във Волуяк, които нарече роми, дошли да се сговарят с мен. На срещата нямаше нито един ром. Не деля хората, но във Волуяк няма ромска махала, там не живеят роми", обясни тя. 

Гражданският кандидат припомни, че "абсолютен фаворит и победител на ромския вот във София е Фандъкова, което се вижда от протоколите на ЦИК."

"Гласовете за нея съвпадат изцяло с гласовете за листата на ДПС в редица изборни секции", заяви още Манолова.

"Ако не искате повече да бъдете управлявани и обиждани по този начин, излезте и гласувайте, изправете се и те ще паднат", обърна се тя към столичани, призовавайки ги да гласуват на балотажа в неделя.

 

 

Източник:https://24novini.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова заедно с гражданите в протестите срещу Гешев, обяви подкрепа за кандидат-кметовете на промяната (ОБЗОР)

Гражданският кандидат: Имена от ъндърграунда и мутрите са се впуснали да пазят властта

Мая Манолова: Призовавам и г-жа Фандъкова да се включи в дебата, а не да се крие зад ромските махали!

Мая Манолова: Да се изправим!

Манолова подкрепи протестите срещу Гешев115951