Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Манолова: Станишев и...
Манолова: Станишев и Местан предложиха Пеевски за шеф на ДАНС

Манолова: Станишев и Местан предложиха Пеевски за шеф на ДАНССтанишев и Местан - председателите на двете парламентарни групи на мнозинството, предложиха Пеевски за шеф на ДАНС. След това всички мрънкаха, извиваха се - и те, и премиерът Орешарски и всички политически мъже. Човек не трябва да поема чужда вина. Използвах сарказъм, но очевидно е бил неуместен и ми се задава 7 години по-късно същият въпрос. Сгреших - и със сарказма, и с това, че го подкрепих.

 

Това заяви Мая Манолова от "Изправи се.БГ" в ефира на телевизия "Евроком".

 

Станишев и Местан - председателите на двете парламентарни групи на - Новини  24/7

 

Тя опроверга слуховете, които се тиражират в публичното пространство не само от няколко дни, но и от месеци насам. Едно от тях е твърдението, че Бойко Борисов ѝ е помогнал да отиде на лечение в Германия. Операцията ѝ обаче е била в българска болница.

 

"Не съм искала от Борисов да ми помага. Оперираха ме най-добрите лекари в ИСУЛ. Спокойна съм, че те не четат подобни канали. Обидно е за добрите български лекари да се намесва там името на Борисов. Операцията ми не е била в Германия и Борисов няма отношение към моето лечение", категорична беше Манолова.

 

"Това е загуба на време, омерзително е. Призовавам Борисов да дойде в съда и да каже. Кога ме е лекувал от рак? Къде ме е лекувал от рак?", допълни Манолова.

 

По същия начин тя опроверга и слуховете, че се развежда със съпруга си.

 

"Абсолютна лъжа е, че ще се развеждам. В моя Facebook има моя публикация, в която сме ние двамата с Ангел. Ако някой е искал да види, то е очевидно и е в социалните мрежи. Идеята е да се маже, да се обижда, да се клевети".

 

Председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова заведе пет дела срещу ПИК и Ретро за общо 250 хил. лв. и едно дело срещу Антон Тодоров заради твърдения по адрес на Манолова. Ако делата бъдат спечелени, средствата ще отидат за благотворителност.

 

Манолова коментира и евентуалното разделение с майките от "Системата ни убива". ФрогНюз припомня, че преди два дни от организацията публикуваха официална позиция, в която се разграничиха от "която и да е политическа или гражданска формация на предстоящите парламентарни избори, имаща нещо общо с така нареченото "Отровно трио". Манолова обаче посочи категорично - това не отговаря на истината. 

 

"Аз ги познавам, познавам проблемите им. Ние бяхме заедно, написах закона, който те искаха. Тези жени са част от мен", отсече Манолова.

 

Това потвърдиха и пред ФрогНюз майките от "Системата ни убива". Двояко се тълкува становището им. Те заявиха категорично, че не се разграничават от Манолова като личност, но няма да подкрепят формация, имаща общо с "Отровното трио".

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Манолова: Борисов в паника брои последните си дни като премиер

Мая Манолова и Отровното трио подписаха споразумение за общо явяване на изборите

Мая Манолова и "Отровното трио" ще подпишат споразумение за общо явяване на парламентарните избори

Манолова: Следващата седмица ще сключим споразумение с Отровното трио за явяване на изборите

Мая Манолова и Слави Трифонов "заедно ще си пазят изборите"

Слави: Протестиращите правилно гледат на Бойко Борисов и Иван Гешев като едно цяло, като един отбор в една превзета, мафиотизирана държава.

Мая Манолова разпространи декларация със 70 управленски мерки за повишаване на доходите, подкрепа на бизнеса, съдебна реформа и ревизия на управлението

 

 

 


143306