Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Манолова: Отговорих ...
Манолова: Отговорих на всичко, което можеше да роди главата на Борисов, и на неговите придворни сайтове

Манолова: Отговорих на всичко, което можеше да роди главата на Борисов, и на неговите придворни сайтовеХората имат своите очаквания аз да продължа да им помагам. Като адвокат аз вече работя в моята кантора. Веднъж на две седмици ще имам безплатна приемна за сигнали на граждани, които и сега не спират да ми се обяждат и да ме търсят.

Това обяви Мая Манолова в телевизията на Слави Трифонов "7/8", където бе гост в предаването "Студио Хъ" на Тошко Йорданов.

"Посветих последните 5 години на хората. Застанах с моя екип зад демократични неща, важни и за лявото и за дясното. Засега съм посветена на работата си като адвокат", посочи още тя.

"В съда ще продължим да настояваме да бъдат преброени бюлетините. Аз това мога", добави тя за делото, което през седмицата мина на първото си заседание.

"Много се надявам парламентът да приеме въвеждането на електронното и машинното гласуване. По този начин ще бъдат спрени злоупотребите и купуването на гласове, като ще има бъдеще за България", каза още Манолова пред водещия Тошко Йорданов.

Тя коментира и обвиненията на опонентите й за връзки с Ванко 1 преди години и подкрепа от братя Галеви.

"Нямам абсолютно нищо с Ванко 1, това беше публично доказано, изяснено, сто пъти договорено. Същото е с братя Галеви, с които нямам никакви отношения. Всъщност, те винаги са помагали на партията на Борисов, бивайки от регион Кюстедил и Дупница. Те са издирвани с червена бюлетина, призовавам го ако знае къде са, да каже. Те бяха пуснати по време на неговото управление, тръгнаха си по живо по здраво от държавата", каза Манолова.

"Отговорих на всичко, което можеше да роди главата на Борисов,

и на неговите придворни сайтове. Благодаря на тези 190 хиляди гласоподаватели, които ми повярваха", каза Манолова.

"Това, което смятам да правя, е да продължа борбата и каузата на хората, които ми повярваха. С гражданска платформа, която в момента структурираме с моя екип", анонсира намеренията си Манолова.

 

*Заглавието е променено от редакцията 

Източник: https://24novini.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова: Гражданският контрол е най-мощното средство за пресичане на корупцията в София

Дебатът по Нова: Мая Манолова разби модела на корупцията в управлението София!

Дебатът по БНТ: Мая Манолова с 30 секундно мълчание, в знак на солидарност с недопуснатия Борис Бонев (ОБНОВЕНО)

Куцо, кьораво, сакато като чуе кмет... и вижда злато 

Не я искаме вашата промяна, г-жо Фандъкова! Чакахме я 12 години...

 

 


117486