Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Манолова подкрепи пр...
Манолова подкрепи протестите срещу Гешев

Манолова подкрепи протестите срещу ГешевИнформационен сайт "ДНЕС"

 

"Гражданите са на балотаж срещу недовършената съдебна реформа, срещу състезанието с един кандидат за нов главен прокурор." Това заяви гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова днес по време на пресконференция в предизборния си щаб, където изрази категоричната си позиция за избора на нов главен прокурор и протестите срещу него.

 

"Гражданите от протеста „Светлината ражда свобода“ вършат работата на институциите, вършат работата на Бойко Борисов, който обеща до края на мандата на Сотир Цацаров да довърши съдебната реформа", допълни Манолова. Тя подчерта, че в ръцете на Борисов е инструментът да се направи съдебната реформа.

 

 

"Той има мнозинство в парламента и целия властови ресурс, но Борисов не го направи и всички знаем, че не го направи от страх. Борисов го е страх да довърши съдебната реформа" посочи гражданският кандидат и допълни, че именно това го отличава от гражданите, които не се страхуват и са на протеста пред президентството, и на Орлов мост, а днес – през Съдебната палата.

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова: Властта се окупира от малка група хора - нито леви, нито десни, която работи срещу гражданите

Манолова: Обичам да се грижа за хората и ще защитавам интересите на всички в града ни!

Мая Манолова: Гражданският контрол е най-мощното средство за пресичане на корупцията в София

Гражданският защитник: Градът трябва да се управлява така, че парите да стигат за всичко, което е необходимо на хората115798