Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мониторинг в Силистр...
Мониторинг в Силистра

Мониторинг в СилистраНа 20 април 2011 г. (сряда) представители на Гражданско движение ДНЕС представиха резултатите от извършен, през април тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Силистра.

В 11.00 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС се срещнаха и запознаха екипа на кмета на община Силистра г-н Иво Андонов (Милен Пенчев - изпълнител на длъжноста кмет, Пепа Денева - заместник кмет, икономика и обществени дейности, Ростислав Павлов - началник отдел връзки с обществеността и международно сътрудничество, Георги Балушев - директор дирекция хуманитарни дейности, Светлана Петрова - ПР) с резултатите от мониторинга. 
От 13.00 часа в Конферентна зала на Общината (ул. "Симеон Велики" № 33) се състоя пресконференция. 
В събитието участваха Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС) и Георги Белчев - директор маркетинг и продажби и Райчо Любенов - ръководител проекти от агенция ЕСТАТ, осъществила изследването върху дейността на местната власт.

Мониторингът върху дейността на местната власт е част от цялостната стратегия на Движение ДНЕС да отстоява интересите на гражданите и да работи за осъществяването на ефективен диалог с държавните институции, в името на подобряване на качеството на живот на българските граждани.

Ако желаете да се запознаете със самото изследване, моля натиснете тук.

 

За да разгледате снимки от представянето на мониторинга, моля натиснете тук.


661