Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Може ли да умрем, го...
Може ли да умрем, господин генерал? Смъртта от други заболявания – се забранява!

Може ли да умрем, господин генерал? Смъртта от други заболявания – се забранява!Ето, какво аз разбрах и ако бъркам, моля, поправете ме.

Ако, не дай си Боже, човек има някаква друга болест днес, трябва наистина да извади големи топки и да си трае, като американска разведка на плажа в Залива на прасетата. Щото, пичове, явно не върви да умреш от рак по време на коронавирус!

Първо, би направило лошо впечатление на съседите и предизвикало крайно презрение дори у най-близките ти, които няма да се въздържат от коментар – ейййй, начи, тоя Васил бе! Голяма гад! Сега ли точно намери да умре?! Не можа ли да изчака нормално до октомври – един прекрасен месец за СПА процедури на небето. Заради един негов тъп инсулт, сега, ще трябва да се червим пред Щаба!

И второ, не знам как е при вас, но не може цял един живот ТИ да си живял по разкошните правила на кандидат – диабетика, а накрая некви книжни плъхове да те пишат в графата – „коронавирус“.

Така че, драги, стегайте се, и ако имате планове да умирате през следващите 3 месеца, от някоя от другите 1 милиард болести, сори, автобусът вече не върви! Не се разстройвайте, разбира се, а приемете всичко това като своеобразен приятен небесен комплимент, некъв тип мега хепи аур, печалба от тотото, пръстена на Арабела, ай май Ковачки ми е чичо, или някаква друга подобна радостна вест.

Смъртта от други заболявания – се забранява!

Разбира се за тези, които настояват да умрат сега, веднага, правителството е организирало работещ бел коридор. Без аутопсии, без тинтириминтири, попълваш една Декларация, че си съгласен да умреш от коронавирус, ей сега, на мига, взимаш си бординг паса и директно отлиташ при Свети Петър.

Или с други думи. Може ли да умрем, господин генерал? Не, не може да умирате! Други тъпи въпроси???

Васил Петев 

 

Източник: https://afera.bg 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Генералът носи черно

Пета жертва на коронавируса у нас, почина мъж от Разлог

За две седмици само слепите и глухите не разбраха, че правителството е по-вредно от корона пандемия

Туриха под карантина член 1 на Конституцията, в който пише, че България е парламентарна република

264 са вече болните от COVID-19 у нас. Случаи в Хасково и Кърджали123478