Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / На гол... – чифте пи...
На гол... – чифте пищови

На гол... – чифте пищовиМнение на Банчо Панагочев, гр. Добрич - експерт икономика и туризъм - Гражданско движение „ДНЕС“

 

Инспириран от Робокопа на ГЕРБ - Николина Ангелкова, новата Майка Тереза на българския курорт, стигнах до гениална идея. Николинка да обяви, че след дълги разкопки и проучвания... са намерили гроба на Левски. Това ще е историческо, знаменателно. Потресаващ и разтърсващ ПиАр ще е! Най-вече за туризма. Като започнат едни потоци от чужденци и нашенци на глутници, хиляди, милиони. Всички училища ще дойдат барабар с директорите си! И като изпраскаме една цена на билета - 20 лева, като се развие тая ми ти наша икономика, и ето ти чудо - току виж България се прочула по широкия свят не само с корупцията, а и с безхаберната си и лицемерна власт! 

Откъде ми хрумна гениалната идея ли? От поредната лобистка хайка на ГЕРБ. Ще рекламирали България. Пред света. С балнеосанаториуми!!! Вместо да се замислят за спадащите приходи и имидж на нашите курорти, от които дори и ние българите бягаме, управниците ни коват нова стратегия – за нови далавери...!

 ÐÐ½Ð³ÐµÐ»ÐºÐ¾Ð²Ð° популяризира България с новите 7 балнео и СПА дестинации

Тази управническа схема отдавна ни е ясна и тя се изразява в едно: Създавате условия и развивате бизнеса на своите хора. Само на тях, на най-приближените, на най-верните партийци. Правилно - идат избори, ще трябват пари на чичо Цецко, гласове да осигурява и където трябва... и да купува. Още Бай Ганьо си го е казал - „Едно магаре тури за кандидат, и магарето ще ти избера... “ само парички, парички да има. Та, след като Ангелкова не се пребори с Валери Симеонов за шума, трябваше да измисли откъде да напълни гербаджийската касичка. Защото и съвсем не случайно тя се застъпи за това курортите да бъдат извадени от Закона за шума! Най-безцеремонно и нагло поиска местната власт, където са курортите да решава дали да е семеен тип или парти курорт съответното градче...?! А всички знаем, че голям процент от кметовете по морските градове са гербаджии или независими, но... припознали ГЕРБ в последствие. И как да не се бори Николинка със зъби и нокти да не затваря Валерката Какао бийч на Слънчев бряг. През лятото там се правят партита с по 2000 човека, входът е от 10, 20, а при пищни събития стига и 60 лева. Обществена тайна е, че от години тези заведения са собственост на Радостин Бързанов - Радо Слънцето, бивш бодигард на Васил Илиев и Таки.

 

 Image result for Радостин Бързанов - Радо Слънцето 

Радостин Бързанов - Радо Слънцето

 

Представяте ли си срещу кого е заподскачала болонката Симеонов. Но това си му е в стила. Преди години джафка срещу Домусчиеви и след време замлъкна. След като очевидно му "запълниха" и напълниха гушката. Сега и от Радо Слънцето сигурно се очаква, ама може и да не го огрее, защото лично министърката се застъпва за тях. А тя си знае интереса...

 

 Ñ‚уризъм

 Ангелкова защити Bedroom и Cacao Beach

 

Та, за Ангелкова ми е думата. Ще привличаме чуждестранни туристи със СПА курорти. Чужденците посещават страната ни, като че е страна от Третия свят. Знаят, че тук всичко може - има евтин алкохол, прилични и евтини барове и ресторанти, има наркотици, добри проститутки, че дори можеш да пребиеш камериерка, ей така като екстра. Министър Николина, най-вероятно не посещава родните СПА дестинации, тъй като са ѝ под нивото, но ще я осветля, че там ходят мутрите и новобогаташите, тъй като за средностатистически българин е непосилно. А чужденците, те искат друго. Искат добро обслужване, поддържани писти, чисти и спокойни плажове, чиста вода, искат добра и качествена храна и разнообразни и конкурентноспособни туристически услуги. Искат да видят историята и традициите на България! Чужденците искат да се радват на природата ни! Те не да идват у нас, за да ходят на СПА!? Те там си имат предостатъчно СПА та СПА!

А ние българите отдавна се открехнахме на по-евтиния и очевидно по-добър и по-сигурен начин за почивка - Гърция и Турция. Там цените на хотелите и храната са двойно по-ниски от България. По-чисто, по-уютно, по-, по-... Там не можеш да се натровиш с алкохол-менте по заведенията, а законът за шума е категоричен - силна музика до 23 часа. Там морето е чисто, а дрога е мръсна дума. И за това Николина Ангелкова е по-добре да се замисли как българите да си останем и почиваме тук в България, как да се конкурираме с турците и гърците, така че чужденците да идват повече и по-трайно при нас. 

Е това, г-жо Министър, със СПА ходене на инспекции по пясъците и затваряне на къмпинги ЛИНК няма как да стане!

 

 

Николина Ангелкова инспектира плажовете в Слънчев бряг

 

Затова, министър Ангелкова, ще направите най-добре, ако нищо не правите! 

Недейте да ни излагате пред света с поредни безумия. Ще налеете огромна сума пари пак в грешна насока, на ваши и на партията ви близки! По-разумно е да направите на тези минерални центрове рехабилитационни обекти за нашите, българските деца с увреждания, отколкото обречено да привличате туристи с тях. Ловите маймуни с трици. Ако пък ви се ще чужденци да се захласват по делата ви - още една идея: върнете Мавзолея на Георги Димитров. Или направете мавзолей на ГЕРБ. Ще се изтрепят да идват!? 

И аз ще съм пръв на опашката! 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

ДНЕС в десет изречения: Тихо, трай! И си затваряй устата, за да не те арестуват (ОБНОВЕН)

Седем и още дузина причини Валери Симеонов да се превърне в покорителя на шума и безсмислието (ОБНОВЕН)

Съблякохте ни до кожа, сега пък – защо сме голи

На гърба на народа си е най-добре...

Ангелкова, къде са ти туристите?

Дестинация – втора категория…, а къде е държавата?

Вампирите да я вземат министър Ангелкова

Валери Симеонов затвори "Какао бийч". Не било вендета, а чума

WC тишина* >> Бутат заведенията на "Какао бийч" в Слънчев бряг 

Под натиска на патрЕота Симеонов* >> Дискотеки в Слънчев бряг са предупредени от МВР заради шума

Алкохол, барове, танци... раят за чужденците в Слънчев бряг


78656