Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Национално предателство. Вместо да ловим шпионите на чужди разузнавания, ние им плащаме! Бойко и Цецко, тази иновация е съставомерна. Да си знаете.

Национално предателство. Вместо да ловим шпионите на чужди разузнавания, ние им плащаме! Бойко и Цецко, тази иновация е съставомерна. Да си знаете.Едно от най-инфантилните оправдания за подаръка от 8 млн. за мюфтийството е, че плащаме, за да не им плащат чужди разузнавателни служби.

За първи път в историята на контраразузнаването, което би трябвало да се бори с чуждите разузнавания, се среща този чисто нов български опит: да се надпреварваме кой ще плати повече, та агентите да са повече наши, отколкото чужди.

И тази иновация, вместо да ловим шпионите и да неутрализираме действията на чуждите разузнавания, да им плащаме, е съставомерна. Да си знаете.

Нарича се национално предателство. И глупостта тук не е смекчаващо вината обстоятелство.

А бенефициерите на тези средства отдавна са специализирали двойно и тройно агентурно битие. Още като са ги вербували за агенти на ДС и на МИТ едновременно.

Та, Бойко и Цецко, ако правилно ме разбирате, колкото и да им дадете от нашите пари, те пак ще вземат от чуждите шпионски централи. И пак ще ни се подиграват.

Богомил Бонев

бивш министър на МВР

Колаж: Спиро Перов

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави Трифонов: ГЕРБ и ДПС вместо от многомилионните си субсидии, решиха пак да платим ние, този път на ходжите...!

А ние губим вяра! >> Под лозунга "да запазим мира" патриарх и главен мюфтия благодариха на Борисов

Безочие >> “Най-добре e държавата да плаща на вероизповеданията, за да няма намеса отвън”


92614