Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Напук на всеобщото н...
Напук на всеобщото недоволство и многохилядни протести, Симеонов  позорно  обяви  >> Правителството остава, премиерът също

Напук на всеобщото недоволство и многохилядни протести, Симеонов позорно обяви >> Правителството остава, премиерът също”Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет”, това съобщи Валери Симеонов, който тази сутрин участва на коалиционен съвет при премиера Борисов.

"Министър-председател остава Бойко Борисов. Няма други варианти пред нас. Имаме работа за вършене и в парламента, и в изпълнителната власт", категоричен бе Симеонов пред Нова телевизия.

 

Той добави, че няма вариант за оставка през септември. Подобна хипотеза имаше от страна на Томислав Дончев, който бе гост в "Здравей, България". Симеонов обяви още, че кабинетът няма да се поддаде на уличния натиск и да избяга от отговорност.


"Приоритетите на кабинета ще бъдат в посока борбата с битовата престъпност, повишаване на пенсиите, подобряване на социалните услуги и стандарта на живот", добави още Симеонов.

 


"Изборите ще са тогава, когато е по Конституция. Нека всички политически партии се подготвят за тях", посъветва лидерът на НФСБ.

 

Снимка: БГНЕС

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Адв. Николай Хаджигенов: ”Ако би бегали: да мрем по-добре!”

И българите в чужбина протестират срещу безобразията в България

Борисов не си тръгва, защото е обещал много на могъщи хора

ГЕРБ продължава обилното захранване на армията си избиратели-чиновници >> Правителството вдига заплатите на чиновниците в 28 администрации с 30%

Прав е Борисов - накрая всичко опира до парите


132637