Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Непреодолима загуба!...
Непреодолима загуба! >> Валентин Златев слезе от председателския пост на Петролната и газова асоциация

Непреодолима загуба! >> Валентин Златев слезе от председателския пост на Петролната и газова асоциацияПредседателят на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) Валентин Златев напуска поста си, след като изтече целия му мандат, съобщиха от асоциацията.

На общо събрание, проведено на 27 март, е избран нов председател на БПГА - Живодар Терзиев, управител и съдружник в дружеството за търговия с петролни продукти „ЗАРА-Е” ООД. Той работи в структурите на дружеството от 1996 г.

От БПГА твърдят, че Терзиев е доказан експерт в бранша с дълбоки познания върху спецификите на българския пазар и експертиза в сферата на икономиката.

Пред Управителния съвет Терзиев потвърди ангажимента си да работи за утвърждаването на Българската петролна и газова асоциация като най-авторитетната браншова асоциация в сектора производство и търговия с течни горива. 

"Асоциацията твърдо ще следва мисията си за борба със сивия сектор и нелоялните практики, за установяване на чиста и прозрачна конкурентна среда, както и за равенство пред закона на всички участници на пазара", каза Терзиев след заседанието на Управителния съвет.

"Членовете на БПГА напълно съзнават своята обществена отговорност и дълг към клиентите си", добави новият председател.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://m.fakti.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

След като Лукойл и Борисов замазаха очите на протестиращите >> Ще има рязък скок в цената на горивата през лятото, алармират експерти

Скандал между най-знатните олигарси на Борисов! Криза във властта! >> Кирил Домусчиев влезе в словесен сблъсък с Вальо Златев заради горивата

Още гориво... за властта! А ние… на улицата!


94455