Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Нивото падна... твър...
Нивото падна... твърде ниско! >> Борисов към Нинова: Аз не съм те карал, бе, човек, да си пишеш и подписваш оставката!

Нивото падна... твърде ниско! >> Борисов към Нинова: Аз не съм те карал, бе, човек, да си пишеш и подписваш оставката!"Преди няколко дни Нинова каза, че аз не съм успял да й взема оставката. Какво общо имам аз? Аз не съм я карал да я пише и да я подписва. Тя я написа сама, аз не съм те карал, бе, човек, обърна се министър-председателят Бойко Борисов към Корнелия Нинова от Брюксел, където е заседанието на върха на ЕС. 

Премиерът коментира и призива на лидера на БСП Корнелия Нинова бизнесмените да си затворят портфейлите. "Нинова призова банкерите в БСП да затворят портфейлите си. Сега могат да ги оставят отворени и да посочат кой колко пари е внесал в БСП. Един бизнесмен - 10 милиона, друг - 5 милиона и да си ги узаконят", заяви Борисов.

 

"Между другото, в тези нейни изречения има състав на престъпление, но да приемем, че те на конгресите си говорят 5 за 6. Аз само я цитирам, не я нападам", подчерта премиерът.

 

"По никакъв начин не е застрашена сигурността на България, защото работят всички блокове.Електрическите централи са пълни, АЕЦ-а работи на пълна мощност. За ТЕЦ-Варна е интересно името на собственика, затова се говори толкова", заяви министър-председателят по повод присъствието на Ахмед Доган сред акционерите на ТЕЦ-Варна. 

Очаквайте подробности

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://epicenter.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Защо Корнелия Нинова не подаде оставка

Ако чакате през БСП да мине свалянето на Боко от власт, аре, почвайте да бегате!

Защо Цацаров не се сезира от изявленията на Нинова? А, „борци“ срещу мафията?!

Окопната война за спасяването на Корнелия Нинова с картечарката Деница Златева и обесилите Трайчо Костов

БСП със и без Нинова... Иска ли някой друг да сваля Борисов? Кой може да го победи?103643