Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Няма ли в тая държава кой да спре този зловещ циркаджия Гешев, бе?! Публичното оповестяване на доказателства щяло да продължи! Този несмаслен милиционер утре ще почне и да разстрелва!

Няма ли в тая държава кой да спре този зловещ циркаджия Гешев, бе?! Публичното оповестяване на доказателства щяло да продължи! Този несмаслен милиционер утре ще почне и да разстрелва!„Публичното оповестяване на факти и доказателства по разследвания на прокуратурата ще продължи и занапред. Това каза във Враца единственият номиниран за главен прокурор Иван Гешев.

Гешев уточни, че оповестяването на доказателства пред медиите ще се прави в случаите, когато защитата или някой друг говори неистини пред обществото. Според него това действие на прокуратурата няма да попречи по никакъв начин на съдопроизводството, нито на разследването, защото само малка част от доказателствата са оповестени. Тепърва ще се събират и още, поясни той.“

Чувате ли какво говори тоя мракобесник, бе?!

Няма ли в тази държава кой да спре този зловещ циркаджия Гешев, бе?!

Срам нямате ли бе, прокурори, съдии и вся остальная цацарова …, че додържате това абсолютно недоразумение на правото?

Оповестяване на доказателства щяло да има и занапред, ако някой говорел неистини. Неистини, според Гешев – Сталин – Вишински.

В каква кочина живеем? Какво стана с нас, че не пометем тия идиоти малоумни?

Тоя несмаслен милиционер утре ще почне и да разстрелва!

В името на „неистините“, които трябва да бъдат заглушени, щом касят МАФИЯТА, КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА И НА КОЯТО Е ПОЗОРЕН РАТАЙ!

 

Източник: http://afera.bg/


108736